Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BS ; \\

Yoshimix3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam BS`a wyskakuje mi takie coś: ` Ein Fehler ist beim Starten does Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

Die Datei core6.dll existiert nicht! Bitte deaktiviere deinen Antivirenscanner oder andere Programme, die in den Download/das Entpacken eingreifen und lade die Datei neu herunter!`

Pomoże ktoś.Dziięki z góry. ;)

Gość koxxxik12
Opublikowano

Wyłącz zaporę ,ale na 100% pobrałeś z tego tematu

Opublikowano

Poczekaj po prostu aż się skończy konserwacja zresztą być może z tego HS mogą wynikać jakieś błedy w kliencie w grze bo sporo osób ma z tym problem.Ja też :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Pobierz od nowa Bs'a i wyłącz antywirusa ponieważ usuwa Ci pliki które są potrzebne do bs'a core6.dll i będzie dobrze.

Opublikowano

Gamus wielkie dzięki. ; )) Tyylko mam pytanie masz linka do Spolszczenia tego Bs`a jak tak to gdzie wgrać to spolszczenie. ;))

Doobra.Już mam spolszczenie.Tylko ostatnie pytanie i można zamknąć. Działa ten Bs przy zminimalizowanym oknie? Np jak będe na internecie lub w jakąs inną gre grał będą sie bony zmieniały?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...