Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZROBIĘ] Stronę Dla Serwera MineCraft

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Jeżeli Tu Zaglądasz To Znak, Że Jesteś Ciekawy Tego Tematu Albo Nie Masz Strony Dla Serwera MineCraft. To Żaden Problem... Napisz Do Mnie Na PW Lub GG. Oferuję Zrobienie Strony Podobnej (Prawie Takiej Samej) Do www.MineCraft.MPCforum.pl. Strona Nic Nie Kosztuje, Wystarczy Do Mnie Napisać... Podać Mi Swoje Dane Serwera... Ja Wszystko Przerobie... i Za 2 Godziny Masz Stronę Serwera MineCraft Całkiem Za Darmo (Chyba, że Ktos Za Pomoc Odstrzeli Mi Rangę Chociaż ViP Na Swoim Serwerze )...

Zastanawiasz Się Dlaczego Robię To Za Darmo Lub Za Rangę? Odpowiedz Jest Prosta.. Nuda xD

Strona MineCraft MPCforum

www.MineCraft.MPCforum.pl

i Wierna Podróbka Tej Strony By Me

www.NNCraft.tk

W Razie Pytań Pisz Na PW Lub GG Podane Po Lewej Stronie Tematu : )

Pozdrawiam Kompot45

Liczę Na Zainteresowanie Tematem...

Pamiętaj... Jeżeli Użyjesz Moich Usług... Masz Dożywotni Support z Mojej Strony.. Wystarczy, że Opiszesz Swój Problem i Podasz Nr Użytkownika Na Moim GG: 33556005

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Hmmm.. ale strona MC MPC ma prawa autorskie wiec wiesz... Jak ja edytujesz to chyba masz zgode autora?

Oferuję Zrobienie Strony Podobnej (Prawie Takiej Samej) Do www.MineCraft.MPCforum.pl. Strona Nic Nie Kosztuje

Prosze

Coding - Geoning

Copyright ? Sentence 2012

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Strona Nie Jest Pobrana z Ich Bazy : ) Jest Ona Wierną Przeróbką By Me. Wszystko Pisałem Ja Na Podrobionej Stronie... Tak Wyszło, że Znam Troszke PhP i Umiem Coś Takiego Zrobić.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Strona Nie Jest Pobrana z Ich Bazy : ) Jest Ona Wierną Przeróbką By Me. Wszystko Pisałem Ja Na Podrobionej Stronie... Tak Wyszło, że Znam Troszke PhP i Umiem Coś Takiego Zrobić.

No chyba ze tak, to zwracam honor :D

Powodzenia w oddawaniu stron ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dzięki Wielkie : )

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Skrzynka Już Opróżniona Pisać Na PW

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Strona Pierwszego Klienta: alanpl3 Została Wykonana. Adres: www.Simqraft.tk Pamiętaj !! i Ty Możesz Mieć Własną Stronę Serwera MineCraft. Pisz Na PW Lub GG

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Używasz rewitera, czy jak w gimnazjum: index.html, play.html, rules,html, itd. ?

@Edit znalazłem sobie sam odpowiedz :D

Mirrored from minecraft.mpcforum.pl/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Wed, 13 Jun 2012 14:00:34 GMT

Wycinek z twojego index.html co oznacza że stronę skopiowałeś żywcem do html'a, a nie napisałeś.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Józef Piłsudski

Opublikowano

hmm czyżby ? : ) ciekawy jestem czym skopiowales moja strone : ) Nie ma w niej zadnego takiego dopisku

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Coding - Kompot45

Copyright ? Kompot45 2012

Kopiowanie Zabronione

Wytłumaczysz mi to?

Tak w ogóle, twój sposób pisania Jest Strasznie Denerwujący I Ciężko Się Go Czyta. Tylko pierwsze słowo z każdego zdania zaczyna się z wielkiej litery.

Just kidding.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...