Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Nocturne vs. Lee Sin vs. Fiora vs. Malzahar

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Nocek vs. Lee Sin vs. Fiora vs. Malzahar

Zależy mi na: Dużym dmg, długi czas na lini

Dodatkowe informacje: Nocek ma duże dmg, jednak widziałem lee sina i to na prawde kox, z małą ilością hp nawet. Malzahara kolega mi polecił, a Fiora to ogólnie słyszałem, że mocna.

Opublikowano

Nocturne only jungle, jeżeli chodzi o linie to Lee na topa jest słaby, tak samo jak Fiora. Malzahar nawet jeżeli użyje ulta, to łatwo go przerwać i w większości musi skupić się na jednym celu.

Jak już miałbym Ci polecić to Nocturne albo Lee.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

fiora jest slaba, malzahar jedynie do dominacji w early, bo w teamfightach latwo przerwac jego ulti (a podczas castowania sam jest unieruchomiony, wiec jest latwym celem)

lee i noct OP w early, w late troche slabiej, osobiscie wole nocturne, obydwaj szybko czyszcza jungle na pelnym hp

Opublikowano

Jeżeli chodzi o długie stanie na lane to lee.

AoE cc z E, pasyyw do pushu i na farmę, Q coś jak dash, W escape system z wardami.

Ult do tf, lecz przydaje się na solo.

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...