Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Chempionik

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: Cena nie gra roli ;)

Zależy mi na: Dobrej zabawie i killach :P

Preferuję: Zastanawiałem się nad Gravesem, Ezrealem, Varusem, Lee, Fiorą, Renektonem. Lubię chodzić na solo, na bota jako AD i AP na mida, junglą też nie pogardzę :P. Możecie także polecić jakąś postać od siebie :P.

Opublikowano

Polecam eza.

Bardzo dobry carry.

Spamujesz z Q.

E free flash.

Ult do tf.

W również do tf.

Passyw super na farmę.

Na dodatek skin pulse <3

Opublikowano

TOP - LEE

Moim zdaniem na topa Lee lepszy niż Fiora. Ma dobry dmg, slow, i łatwo jest uciec. I do jungli jest dobry.

BOT - Graves

Bo ma duże dmg z normal ataku jak i ze skilli + do tego dash, którym można uciec albo dolecieć do wroga ( + atack speed ).

Opublikowano

Olafa już posiadam :P. Zastanawiam się najbardziej nad Lee, Fiorą, Ezrealem, Varusem i Gravesem :P

Graves, jeżeli zbanują Urgota to masz 90% na wygraną.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nasusa mam :P. Teraz się dowiedziałem, że kumpel będzie kupował Eza ;(. Jakiś lepszy AD carry od Eza ? :P. Mam teraz takie dylematy, że masakra :). Słyszałem, że lee sin w późniejszych fazach rozgrywki słabnie. Chcę takiej postaci, która będzie miażdżyć przez całą grę (z tym lee może się ludzie mylą :P)

Opublikowano

Ezreal jest dobry w wszystkich fazach gry ma dobre ulti i skille idziesz na mida,dobrze rozegrasz i koxisz.Zwłaszcza na rankedach :P

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A może Nocturne? Najłatwiejsza i szybka dżungla w grze (szybszą ma tylko olaf ale on łazi na LOW HP w jungli). Dobre ganki przed 6 lvl po 6 zajebiste.

z Q MS + harras

z W AS + shield

z E FEAR + lekkie DMG

z Ult największy dash w grze.

Passyw czyni jungle łatwą. (co 10 sek 120% DMG AoE + heal)

Na topa też moze pójść ale to marnowanie jego potencjału.

Opublikowano

@Ref.

Mam jeszcze pytanko :P. Mam 4 postacie. Ziggs'a, Riven, Fiorę i Shyvanę. Lubię grać i w jungli, na solo i na midzie. Nie mam pojęcia kogo kupić pierwszego. Potrzebna mi dobra postać na rankedy i tu moje pytanie. Kto będzie bardziej przydatny dla teamu ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...