Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłączająca się gra

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Nie wiem co się stało, nie grałem w lola już z 3-4 miesiące, wczoraj spatchowałem sobie i zagrałem, teraz jak skończę grę to nie pokazuje mi się okno ze statystykami, tylko wyłącza się gra.

Co to może być?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam podobny problem ;( .. Jednak wystarczy , że od nowa włączysz gre , lub kiedy wyłączysz jej proces.. Kolega też tak miał to zrobił re-instala i mu to pomogło :)

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Ja mam tak cały czas, wczoraj skończyłem grać, powinno się pojawić okienko ze statami, a tu się wyłącza gra, przed chwilą skończyłem grać i to samo.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Albo możesz spróbować naprawić lola może coś pomoże jak klikasz na lola w okienku gdzie się patchuje to tam masz taka zębatke klikasz na nią i zaczyna się naprawiać

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

@Up nie polecam tego bo że długo trfa to jeszcze nie zawsze działa. Pobierzesz szybciej i wiekrza szansa że zadziała.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

No długo tak ja też bardziej polecam tak jak up ale zawsze lepiej podać wszystkie opcję a te które chce to sobie wybierze

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Ehh, jednak nic, przez 10 gier, tylko raz mi się pokazało okienko po grze.

Nie wiem co jest, po skończonej grze, gra po prostu się wyłącza.. co może być tego powodem? Jest jakieś inne rozwiązanie, niż "NAPRAWA"?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...