Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Craft Powraca ! Dedyk

TediPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngHero CraftDiamond_%28Gem%29.png

ZAPOWIEDŹ

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s4.mineserv.eu:44192

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Plugin'ów jest 35 znajdziesz je pod komendą /pl

1337425578-U363900.png

BloodPL Szukam Moderatorów Podania Składać Pod Tematem.

1337425590-U363900.png

Jest To Serwer FreeBuild Czyli Dostajesz Działkę Za Darmo.

Na Na Serwerze Są Warpy.

Wymiary Działki 15x15.

Wymiary Działki Vip 40x40.

Wprowadzę Za Niedługo Walutę na Serwerze Oraz Sklep Jak I Jobs.

Można Zostać Sponsorem Na Serwerze Ale To Już Na GG/Skype.

GG BloodPL 8355991

Za Każdego Zaproszonego Przez Was Gracza 3 Diamenty.

Serdecznie Zapraszam I Pozdrawiam .

1336669726-U363900.png

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Imię: Dariusz

Nick: MaruT

Doświadczenie: W Minecrafta gram od wersji Alpha 1.0.7 , Z serwerami MC mam styczność od 2010 roku. Obecnie mam serwer hamachi ( dla znajomych). Kiedyś miałem serwer dedykowany 40 slotowy, ale z powodu braku środków na opłacenie serwer padł. Znam komendy najpopularniejszych i najczęściej używanych pluginów na serwerach Minecraft.

Dlaczego ty?: Jestem pomocnym graczem, nie używam wulgaryzmów, nie popełniam błędów ortograficznych, zanim coś zrobię zastanawiam się kilka razy. Jestem obeznany z komendami oraz ogólnie serwerami Minecraft.

To chyba na tyle. Jeżeli coś trzeba napisać to proszę pytać. Kontakt wysyłam na PW.

Opublikowano

Imię: Dariusz

Nick: MaruT

Doświadczenie: W Minecrafta gram od wersji Alpha 1.0.7 , Z serwerami MC mam styczność od 2010 roku. Obecnie mam serwer hamachi ( dla znajomych). Kiedyś miałem serwer dedykowany 40 slotowy, ale z powodu braku środków na opłacenie serwer padł. Znam komendy najpopularniejszych i najczęściej używanych pluginów na serwerach Minecraft.

Dlaczego ty?: Jestem pomocnym graczem, nie używam wulgaryzmów, nie popełniam błędów ortograficznych, zanim coś zrobię zastanawiam się kilka razy. Jestem obeznany z komendami oraz ogólnie serwerami Minecraft.

To chyba na tyle. Jeżeli coś trzeba napisać to proszę pytać. Kontakt wysyłam na PW.

A na serwerze cię ani razu nie było Trzeba tez Przegrać troszkę :)

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Po pierwsze - Czemu hero craft freebuild? Jest plugin hero, a na tym serwerze go nie ma... Hero Craft to nazwa dla RPG nie dla freebuilda.

Po drugie - Fajny nawyk pisania każdego słowa z dużej litery.

Po trzecie - Coś mało slotów...

Opublikowano

Po pierwsze - Czemu hero craft freebuild? Jest plugin hero, a na tym serwerze go nie ma... Hero Craft to nazwa dla RPG nie dla freebuilda.

Po drugie - Fajny nawyk pisania każdego słowa z dużej litery.

Po trzecie - Coś mało slotów...

Można dawać nazwy jakie się chcę :)

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Serwer no ogar... Przed kilkoma minutami popatrzyłem i sam HeadAdmin BloodPL nie umie dać cuboida, prosi aby zrobił to jakiś mod wzięty z nikąd który nie potrafi także nadać cuba. Poprosiłem o działkę i po 4 minutach dostałem ją, jednak mogłem tylko rozwalić 1 bloczek. Warpy robił ktoś z wodogłowiem. Dobrym tego przykładem jest /warp las. Po wpisaniu go teleportuje nas w ciemne miejsce ( izolatka jak nie lepiej), nic nie widać, trzeba po macku szukać drewna i rozbijać bloczki. Miasto o ile można je tak nazwać ( 4 ściany z stone, i dirt na dole) robione w 5 minut na odwal. Serwer startuje i nie ma na nim nic interesującego. Tyle powiem o takim serwerze.

Dla mnie to jeden z gorszych serwerów jaki widziałem. Spodziewałem się czegoś lepszego. Nie polecam.

Opublikowano

Darek, sądząc po zachowaniu (tak sądzę) admina na forum można to właśnie wywnioskować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...