Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Hamachi

yamagashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kierowałem się poradnikiem, który wystawił Boy ale za nic nie mogę dojść do ładu dlaczego po wpisaniu

cd /usr/ports/security/hamachi

make install clean

wyskakuje mi error, ze nie możne zainstalować hamachi i wyświetla mi się link zęby pobrać hamachi pod Linux. Jest ktoś kto mógłby pomoc? przy tej właśnie instalacji. Bo nie rozkminie tego za nic xD

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

ja zainstalowalem manualnie ale i tak mi nie smiga luknij moj poradnik po niemiecku tam jest cos o instalacji folderu ports z plyty freebsd 7.0

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

kurde no patrzyłem już tam na ten poradnik ale problem w tym ze nie mam freebsd 7.0 ciekawi mnie jak Boy to instalowal

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

a skad wiesz ze boy to instalowal... wiem tylko ze ten poradnik boya tez z neta jest... bo wpisalem w google hamachi na freebsd i wyskoczylo to samo. A sprawdzał sposób chippiego wiec sam raczej tez nie ma. Ja jutro nad tym pomysle mam wolne teraz sie sciagnie free bsd 7.0 i zobaczymy co ztego wyjdzie

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

no jak coś wykombinujesz z tym to daj znać to będę wiedział co robić a co do Boya to grałem już na jego privie przez hamachi więc wiesz xD

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

• Dodaj nową pozycję...