Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]M6

Blessik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie działo wybrać do m6 ? I czy czołg dobrze sb radzi jak na Tier VI ?

Szybko sie przejdzie nim do T29?

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Do M6 90mm. Co do skuteczności to najlepiej sobie radzi z tyłu. Przejść przejdziesz, jeżeli będziesz często nim grał.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Do m6 90mm. Ten czołg jest tragiczny i beznadziejny

op Kamlo czemu cie dawno na ts i w grze nie było ;?

Gra mi się znudziła ;d.

M6 jest bardziej mobilny od KW-2 czy T-150, ma lepszą celność i szybkostrzelność, lecz nie ma za dobrego pancerza co decyduje o jego pozycji na bitwie. Co do 90 to odblokuj jak najszybciej.

@@@edit

Down

Racja.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Grałem m6 i przyznaję że wymaxowany sobie radzi, ale najlepiej jako snajper +siatka kamuflażowa +mechanizm dosyłający +luneta polowa

Co do T29 to narzekam tylko na pancerz no i trochę na szybkostrzelność 105mm, może to dlatego że to mój pierwszy czołg z VII tieru więc się nie przyzwyczaiłem, no i kurde 1k za pocisk -,-

Po ok +100 bitwach wdrapałem się do T29

Opublikowano

Moim zdaniem m6 to męki nie ziemskie ale potem przychodzi ukojenie w postaci nieziemsko-boskiego t29 który jest bardzo przyjemny.

Opublikowano

Moim zdaniem m6 to męki nie ziemskie ale potem przychodzi ukojenie w postaci nieziemsko-boskiego t29 który jest bardzo przyjemny.

A grałes m6 wogule?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

tak grałem. Zupełnie nie pasuje do mojego stylu gry, jeden ze słabszych czołgów którymi grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...