Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Windows 8 a BF3.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jak ma sobie Windows 8 do Battlefielda 3? Stawia opór czy raczej gładko?

I jak go zainstalować na kompie, który nie ma systemu? Do kumpla, aby ściągnął i na płytkę zgrać, czy jak to?

Opublikowano

W8 dziala jak W7 wiedz nie ma nic do tego ale musisz miec dobrego kompa bo sama malo ciagnie z koma ale po uruchomieniu gry uff szalenstwo :D

Opublikowano

Windows 8 da się zainstalować na komputerze tylko trzeba mieć boltowaną (nie wiem czy dobrze piszę) płyte bierzesz taki Ashampo i boltujesz Windows 8 na płyte i jak włożysz to ci się wyskoczy żeby wcisnąć jakiś klawisz żeby rozpocząć bootowanie płyty

graphic.png

Opublikowano

Na Windowsie 8 zadziała. Co do skopiowania BF'a to trzeba go wkleić do ścieżki:

C:/Program Files/Origin Games

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja lece na win 8 i nie czuje żadnej różnicy tak wam szczerze powiem ze to jest ten sam system tylko zmieniony interfejs

graphic.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja się zastanawiam czy nie kupić win 8 , bo mam win xp , proszę o podpowiedź

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Odnośnie czego ? Czy BF zadziała, czy warto, czy co ?

1 czy warto kupić windows 8 , bo mam windowsa xp .

2. czy zadziała na nim BF 3

3. Prosiłem o doradzenie .

już nawet skrótem nie można napisać

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

1 czy warto kupić windows 8 , bo mam windowsa xp .

2. czy zadziała na nim BF 3

3. Prosiłem o doradzenie .

już nawet skrótem nie można napisać

1. Zalezy od upodobania. Jedym Winda 8 sie podoba jednym nie. Ja mam winde 7 64bitki i nie bede sie przesiadal na 8 bo poprostu nie podoba mi sie interfejs ;) Wielkiej roznicy w dzialaniu nie zobaczysz, aczkolwiek gdzies byly benchmarki i tam bylo opisane ze winda 8 szybciej wstaje itp itd

2. Zadziala tak samo jak na Viscie/Windzie 7

3. Doradzam Ci poczytac, poogladac i najlepiej jakby twoj znajomy mial winde 8 to bys mogl zobaczyc jak to wyglada/dziala

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam jedno pytanie mam w7 słaby sprzet do tego 2x3,3ghz gt440 i 4gb ram i na low mam 30 fps w porywach 40 czy windows 8 mogł by mi w tym przypadku pomoc chodzi mi o fps?

Opublikowano

Mam jedno pytanie mam w7 słaby sprzet do tego 2x3,3ghz gt440 i 4gb ram i na low mam 30 fps w porywach 40 czy windows 8 mogł by mi w tym przypadku pomoc chodzi mi o fps?

Nie sadze zebys dostal fps po zmianie systemu. Moze te +1/+2 MAX

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...