Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy idzie grać z takim netem (+lol z pendirva!)

Alarkash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy idzie grać na pingu 90 (niestety blueconnect, ale siedze na balkonie ! :D), komputer dobry 3gb ddr3 procek 2ghz

lol niestety z pendrive i mam tu też pytanie czy opłaca mi się go kopiowac na 2-3 mecze na tym kompie? (mam inny komp i lepszy net, ten jest na krotka chwile)

pozdrawiam

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Z pingiem 90 da się grać czasami możesz mieć lekki problem jak ci podskoczy a ja myślę że na 2-3 gry nie ma co kopiować o tym sam musisz decydować

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Chodzi mi o to że zawsze szybciej bedzie chodzic z dysku, a nie z pendriva ... takze o to tutaj mi najbardziej chodzilo ;p

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Oplaca sie lolz 90 ping to nic,a lol z pendriva nic nie sprawi sam gralem na lolu z pena na 5 miechow i nic sie nie stalo

90 pinga to nic? powodzenia last hitowac/skillshotowac i omijac skillshoty z takim pingiem

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ale nie robi bardzo znacznej różnicy ja próbuje robić wszystko z swoim kompem a po grze klikam continue i lądują się staty czasami minuta czasami 2 i trochę długo się ładuje początek więc jak chcesz to kopiuj ale na tyle się nie opłaca ciesz się że wogóle chodzi :D

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

90 pinga to nic? powodzenia last hitowac/skillshotowac i omijac skillshoty z takim pingiem

Hah jaki to problem? Jakoś na pbe z 220pingu miałem dravenem 180minionów. Ty człowieku w ogóle masz wyczucie ile to 100pingu? Oświecę cię. 100ping=100ms opóźnienia=0.10sek=0.1 sek opóźnienia. Naprawdę, jak zobaczysz opóźnienie to masz jakieś sokole oko.

Opublikowano

Jak masz z pendrive'a to bankowo gra sie laduje z 10 min poniewaz ilosc MB przesylanych przez nie wynosi jakies 20-30 MB na sek. Troche zdenerwujesz graczy ale tak jak wyzej ciesz sie ze ci dziala i o ping sie nie martw.

Opublikowano

trolololo. ja gralem raz gravesem, brat wlaczyl torrenty na drugim kompie, ja 500 pinga i zrobilem quadre :D // Na 150 juz jest ciezko grac, ale normalnie sterujesz tylko takie przycinki są.

Opublikowano

Przy 500 pinga noe da sie sterowac postacia...

Przy 500 pinga noe da sie sterowac postacia...

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

jak mam wkurzać innych to zgrywam, sam wiem jak to jest więc wole nie wkurwiać innych (chce sie wyrzucić monitor przez okno)

close :)

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...