Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z opcją "SZUKAJ" na forum

x*PitBul*x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem z wyszukiwarką czegokolwiek na forum, gdy chce coś wyszukać i wpiszę dane słowo, zawszę mi wyskoczy komunikat " Brak Wyników dla " Nie wiem o co chodzi. :( Może ktoś wie ?

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Ale nurtuje mnie inna rzecz. A mianowicie to ze masz 355 postow a masz range postmaker :huh:

Bo widzisz, troszkę jestem już na tym forum bo od 2008 r. ;P I Kiedyś byłem aktywniejszy na forum, miałem coś ponad 700 postów, większość tematów które pisałem lub się w nich udzielałem po prostu znikły z forum a razem z nimi moje posty ^^

No to kurde się normalnie starają na tym forum, że aż żal dupsko ściska, ciągle mają problemy ;/ Nie jest to samo co kiedyś :(

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Działa szukanie userów, jednak zawodzi szukanie postów,tematów chyba że ktoś wpisze całą nazwę tematy bez żadnego błędu

Ja jak coś chce to szukam w google zawsze coś wychodzi z mpc:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Podbijam

Jestem jak najbardziej za. I zróbcie coś, żeby można było wyszukać użytkowników, a nie po 10 stron z podobnymi nickami, a porządkowanie nie działa ( wg ostatniej wypowiedzi etc. )

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...