Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[detected]CyBerTürk™V3.2

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

CyBerTürk™V3.2

1319585492-U316606.png

poprosil mnie ketrabek22(sory jak nick przekrecilem) z warrocka aby tutaj go wstawil wiec na jego prosbe haczek

nie jestem jego autorem tylko go publikuje

1319585534-U316606.png

7vqb6.png

1319585591-U316606.png

win7 x64bit

1319585614-U316606.png

https://www.virustotal.com/file/1d9f88ac3f6de8b293979ac1832fc8ce29e9d5ee984ac0562ef29f96cc8f51b8/analysis/1339613533/

https://www.virustotal.com/file/1d9f88ac3f6de8b293979ac1832fc8ce29e9d5ee984ac0562ef29f96cc8f51b8/analysis/1339613533/

1319585635-U316606.png

http://adf.ly/9zD6J

http://adf.ly/9zD6x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up

Nie pisz posta pod postem, od tego jest opcja "Edytuj"

/ od tego jest opcja zgłoś - zabawa w moda

#top

to co #up, działa, czasami laguje i nie crashuje ;-)

Opublikowano

#2UP

Jeśli to nowa wersja to napisz temat w generatorze:

http://www.mpcforum.pl/topic/470148-generator-reklam-cheatw-i-innych-plikw-warrock/

1393619387-U339575.png

Opublikowano

@up jak masz windows 7/vista odpal hacka jako administrator, jak nie zadziała to dopiero zmień injector (polecam adrenaline) a jak w tym wypadku nie zadziała to wyłącz anty wira i zaporę systemu

@top co do hacka to wbiłem na 15 min i działał dobrze na win 7 x32 bit. miałem lekkie laggi ale nie wiem czy to dlatego ze miałem odpalone 3 stronki czy to hack

4x down wiesz ze policja nic mu nie zrobi? ty to pobrałeś na własną odpowiedzialność....

Opublikowano

Mam ten sam problem co 2UP...

Tylko sirosix mi działał bez zarzutów...

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Proszę o Moderatora o usunięcie odpowiedzi... ja ten post zgłaszam na Poolicję... ! Na 100 % to zgłaszam na policję... Jest to wirus który blokuje i wyłącza cały czas komputer.... ! Macie to natychmiast usunąć ... to jest złośliwe oprogramowanie... jebana kurwa... musiałem na nowo Windowsa Wgrywać Suukoo ! Policja się tym zajmie... ! Na 100 % ... masz moje słowo knopie. ! NIE POBIErAĆ TEGO !

To nie są groźby ! Sprawa zgłoszona przez mojego Ojca. ! Informatyk ma się tym zająć z Policji

Dziękuję ! ! Linki usunąłem ze względów bezpieczeństwa... !

Opublikowano

Proszę o Moderatora o usunięcie odpowiedzi... ja ten post zgłaszam na Poolicję... ! Na 100 % to zgłaszam na policję... Jest to wirus który blokuje i wyłącza cały czas komputer.... ! Macie to natychmiast usunąć ... to jest złośliwe oprogramowanie... jebana kurwa... musiałem na nowo Windowsa Wgrywać Suukoo ! Policja się tym zajmie... ! Na 100 % ... masz moje słowo knopie. ! NIE POBIErAĆ TEGO !

To nie są groźby ! Sprawa zgłoszona przez mojego Ojca. ! Informatyk ma się tym zająć z Policji

Dziękuję ! ! Linki usunąłem ze względów bezpieczeństwa... !

Załosny prowokator. Ale wiesz, że wszystko co pobierasz to robisz na własną odpowiedzialność? Szczególnie, że sciągając tego cheta łamiesz regulamin gry.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Załosny prowokator. Ale wiesz, że wszystko co pobierasz to robisz na własną odpowiedzialność? Szczególnie, że sciągając tego cheta łamiesz regulamin gry.

Po pierwsze to nie był Cheat ! Tylko nielegalne oprogramowanie... ! A ta prowokacja wiesz dlaczego ją napisałem...? Żeby modek jak najszybciej usunał te linki żeby nikt nie wpakował się w to gówno jak ja... i tak nie pójdę... na policje.. ! Ale naprawdę nie powinien on wrzucać tego złośliwego oprogramowania... a poza tym to spokojniej... bez nerwów !

Pozdrawiam,

Dawid

Ps: To tylko była prowokacja dla waszego dobra... ! ; )

Opublikowano

Po pierwsze to nie był Cheat ! Tylko nielegalne oprogramowanie... ! A ta prowokacja wiesz dlaczego ją napisałem...? Żeby modek jak najszybciej usunał te linki żeby nikt nie wpakował się w to gówno jak ja... i tak nie pójdę... na policje.. ! Ale naprawdę nie powinien on wrzucać tego złośliwego oprogramowania... a poza tym to spokojniej... bez nerwów !

Pozdrawiam,

Dawid

Ps: To tylko była prowokacja dla waszego dobra... ! ; )

O innych się nie bój. Wogóle co Cię inni obchodzą. Czy to nie trochę dziwne, że nikomu nic dziwnego się nie działo z komputerem tylko tobie?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

siema mam pytanie co do tego hacka bo to jest plik dll a jak dodaje injector to nic nie robi sie ;/ Dacie mi tego cheata z injectorem ? bedzie like ; )

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

O innych się nie bój. Wogóle co Cię inni obchodzą. Czy to nie trochę dziwne, że nikomu nic dziwnego się nie działo z komputerem tylko tobie?

: * A może nikt tego gówna nie ściągał ! KC bejbe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...