Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens grania drużynowo ?

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem się ostatnio zastanawiać jaki ma sens granie drużyną, ponieważ cały koszmar grałem z 4 osobową drużyną no i normalnie się grało,

jak przeszedłem na piekło zacząłem sam grać i dużo szybciej mi sie gra i lepiej, moby padają jak ścierwa i szybko przechodze piekło, itemy też fajnie dropią. Poza tym że grając drużynowo dostane tam jakies odznaki jak np. ubije bossa drużynowo, to nie widzę żadnych plusów grając grupką.

Samemu dużo lepiej i szybciej mi się gra.

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Chodzi o to ze jeśli gra się z ekipą np 4 osoby i to są inne klasy to można sobie pomagać np coś dropnie dla Barbary a ty grasz np Mnichem to możecie albo się wymienić albo podarować. Inną sprawą jest ze będzie system pvp zawszę będzie można coś zapożyczyć na takie coś. i Ogólnie lepiej gra sie z kimś zamiast samemu szybciej czas mija.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Ja uważam, że grając z kimś obcym to rzeczywiście jest chyba gorzej.

Natomiast jeśli grasz z kolegami np. przez Skype to zawsze można sobie pożartować, pogadać, wymienić itemki albo pożyczyć kasę.

To jest moja opinia.

League of Legends

Opublikowano

Najlepsza jest rozgrywka z polakiem, tymbardziej, ze znajomym rozmawiając przez skype, późnym wieczorem, przyjemnie się gra. Granie z innymi nieznajomymi graczami nie ma sensu, ogromna część pomija fabułe, nie zabija tylko rushuje.

Opublikowano

Jaki jest sens czytania/słuchania kilka razy tego samego?

Wracając do tematu, dla mnie warto grać na multi chociażby dla poznania kogoś nowego, wymienić zdania dot. danej na bieżąco w grze etc..

Gość malutki688
Opublikowano

jak dla mnir to troche czesto nudnawo bylo jak sam gralen

Opublikowano

Jak grasz z trzema innymi graczami jest znacznie trudniej, więc nie dziw się że jak grasz solo to mobki szybko schodzą. Pozdro dla kumatych

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Jak grasz z trzema innymi graczami jest znacznie trudniej, więc nie dziw się że jak grasz solo to mobki szybko schodzą. Pozdro dla kumatych

To akurat ma się zmienić z paczem 1.03. Gdy zmiana nastąpi, to raczej każdy na multi będzie grał.

Opublikowano

To akurat ma się zmienić z paczem 1.03. Gdy zmiana nastąpi, to raczej każdy na multi będzie grał.

Już teraz jest ciężej, gdy gra się z kimś aniżeli samemu. Mobki mają więcej hp, mocniej biją itp.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Normalny poziom trudności sobie przeszedłem solo i wysłuchiwałem fabuły, pamiętniki i oglądałem filmiki. Normalny poziom to łatwizna przejść solo. Gram Łowcą Demonów i było mi ciężko zaś przejść solo piekło-koszmar dlatego na tych poziomach trudności bawiłem się już w party ;)

Opublikowano

hmm, mi się magiem piekło banalnie łatwo przechodzi, zakładam że na inferno nie ma opcji żebym sam grał ? :D

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Gość malutki688
Opublikowano

inferno latwiej przejsc samemu niz w grupie

Opublikowano

Granie w grupie ma swoje + i - lecz u mnie bardziej to przemawia za + bo często gram z kumplami z metka;], co lotnie do mnie idzie do mnie co juz mam a jest ktos z taka samą klasą to mu oddaje ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...