Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie w DT

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za pomocą kamer moda mogę ulepszyć w dt więcej razy niż 1 ? Gram na serwie GuerraMT2 i jest on SF2010 . Czekam na odpowiedź ::)

giphy.gif

Opublikowano

Tak wtedy nie bedziesz potrzebowal tych nowych itemkow do ulepszen. W DT mozesz ulepszyc pare razy itemek. Ale uwazaj bo moze spalic

76561198093573641.png

Opublikowano

Wiem, ze jest jedna opcja w kamer modzie. Dokładnie wchodzi się w nią tam, gdzie na normalnym patcherku otwieramy przedmioty z IS. Może ktoś mi więcej opowiedzieć o Tej opcji.? ; D

Opublikowano

Wiem, ze jest jedna opcja w kamer modzie. Dokładnie wchodzi się w nią tam, gdzie na normalnym patcherku otwieramy przedmioty z IS. Może ktoś mi więcej opowiedzieć o Tej opcji.? ; D

Bylo zalozyc nowy temat... W tej opcji chodzi glownie o to by wywalic wszystkie rzeczy z eq. Ja jej zadko uzywam. Mozna tam tez ulepszac item chyba.

76561198093573641.png

Opublikowano

Tak wtedy nie bedziesz potrzebowal tych nowych itemkow do ulepszen. W DT mozesz ulepszyc pare razy itemek. Ale uwazaj bo moze spalic

tyle wiem . tylko że tam jest 100% na epiki .

@EDIT NIE DZIAŁA MI TO !!! Jakieś znaczki wyskakują na czacie

giphy.gif

Opublikowano

próbowałeś na piętrze z kowalem.? Ja coś tam próbowałem ale wciąż nic ; (

Tak tylko i wyłącznie na kowalu

giphy.gif

Opublikowano

Można z fartem 2 razy ulepszyć: na pieczęciach i z kowalem. Jest dobra rzecz w tym, bo możesz ulepszać co chcesz na każdym kowalu, np. jest jubiler, a Ty chciałeś broń, wtedy możesz normalnie ulepszyć broń. DZIĘKI LICZE NA LAIKI, BO HEROBRINE CZEKA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...