Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview] LenartSys CAEU Instant C4 Mod

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli dla tępaków, szybkie podkładanie i rozbrajanie bomby.

Sry za jakość na początku... ale nie miałem pewności czy na 100% nagrywam więc użyłem tego gówna od CA... ale potem jest już HD ;)

boy+pick+up.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GZ SUPER MODA

Oczywiście ja go nie chciałem ...

I wcale nie zniweczyłes moich marzeń kiedy napisałeś (podczas wcale niczego nie pisałem, nie prosilem o niego ) ,że nikomu go nie dasz...

xD

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

wolałem wcześniej zaznaczyć

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

niby takie magiczne a wcale nie trudne ;)

wystarczy podstawowa wiedza nt. moddingu i natchnienie.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

heheszky żebym nie miał zjebanego banna + sprawne CA też bym się pobawił, a tak to chujnia z grzybnią zaraz all totalnie zapomnę :x

Dobra robota Lenarciku :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Rly ??

Hue hue i dubel jeszcze do tego ;)

(Sry za jakość na pałe nagrywałem xD)

Potrójny bypass <33

boy+pick+up.jpg

Maxiu Pałer ;))

(Polubiałem ten obrazek xD)

Opublikowano

heh...

Dziwnie to z mojej strony wygląda...

Ja czerpię inspiracje z Ludzi pokroju Supercarz, .Rez, Aeronyx a Wy ze mnie. (bynajmniej tak to wygląda)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ale myślę że np. Clan Cie nie sprzeda ;)

Taki przydatny bajer :D

1394725204-U719057.png

Opublikowano
heh...

Dziwnie to z mojej strony wygląda...

Ja czerpię inspiracje z Ludzi pokroju Supercarz, .Rez, Aeronyx a Wy ze mnie. (bynajmniej tak to wygląda)

Luz..oficjalnie od dzisiaj nie robie moduf ^^

Jak z Lenarta inspiracji nie można brać o.O

(A dodałem ten filmik tylko dla tego, aby pokazać że gorszy nie jestem ;X )

Opublikowano

zią, nie chcesz nie rób, nie zmuszam nikogo do tego.

nie mam nikomu za złe że to robicie...

Piecu sam do mnie napisał czy może dodać filmik swój, przecie mu nie zabronie.

Zrobiliście moda sami, i to się chwali a nie krytykuje.

@down

Dla tego nie ma się w Clanie randomów z gry, tylko osoby które się zna.

Jak np. osoby z 1 i 2 oficjalnego klanu działu CA ;) każdy glitchował, używał cheatów i wszystko z rozwagą.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ale myślę że np. Clan Cie nie sprzeda ;)

Taki przydatny bajer :D

Właśnie przez własny clan straciłem swoje pierwsze konto (major4) <_<

Wszystko jest pięknie fajnie ale dzisiaj widziałem typka co plantował bombę z respa :ninja:

2096247301.png

Opublikowano

Mod bardzo fajny ale nawet gdy grasz z klanem kiedyś sie pokłucisz polecą niemiłe slowa i wasz "kolega" wyciągnie asa z rękawa i was zreportuje.

Idea moda i wykonanie idealne bo czegoż może tu brakować ;).

To co miało być to jest

gz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...