Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] auta t3 wyscigi

chin93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie auto z t3 na wyscigi jest najlepsze? chce kupic porshe 911 gt3 rs czy jakos tak i nie wiem czy to auto jest wgl porównywalne do najlepszych.

Opublikowano

jakie auto z t3 na wyscigi jest najlepsze? chce kupic porshe 911 gt3 rs czy jakos tak i nie wiem czy to auto jest wgl porównywalne do najlepszych.

nie bierz go (sam mam) one jest cienkie według mnie weż sobie BMW M3 GTS GTS jedzie tyle, co te porsze sor BMW GTS 380a porsze 379 duża różnica , lotusa evore, ewentualnie lambo TH

a tu masz tuta z najlepszymi co teraz sa dostępne http://www.mpcforum....tut-wybor-auta/

Opublikowano

Majlepszy jest lotus evora z T3, poczytaj wcześniejsze tematy z przeciągu ostatniego tygodnia, uwierz mi jest ich mnóśtwo na ten temat, a nie koniecznie zakładaj nowy. Co do porsche dla mnie bez szału jak up.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Co Ty pierdolisz TheDominik gt3 rs cieńkie ?! To Ty chyba jeździć nie umiesz... Moja gt3 rs wszystkich objeżdża bez problemu.

czytaj ze zrozumieniem to jest moje zdanie, nie twoje więc mi się nie wcinaj po tych ostatnich calych aktualizacjach, auto sa bardzo wyrównane ja WOle BMW M3 GTS no porsze tez jest fajne, ale moim zdaniem jest lepsze gorsze od bmw no cóż, ale o gustach się nie dyskutuje.
Opublikowano

Majlepszy jest lotus evora z T3, poczytaj wcześniejsze tematy z przeciągu ostatniego tygodnia, uwierz mi jest ich mnóśtwo na ten temat, a nie koniecznie zakładaj nowy. Co do porsche dla mnie bez szału jak up.

Najlepszy? Oglądałeś jakiekolwiek rankingi z rekordami tras? Na topkach jakoś nie widać waszej "wspaniałej" Evory.

Ranking samochodów:

http://www.nfsunlimited.net/world/leaderboards/cars.html

Ranking rekordów tras:

http://www.nfsunlimited.net/world/leaderboards

Wybierz Porsche 911 GT3 RS, żeby wygrywać oczywiście byłoby warto zaopatrzyć się w profesjonalne części, indywidualnie dobrane pod dany samochód.

Opublikowano

Wszyscy zachwalają tą evorke , ale jakiś czas temu ktoś mi napisał mądrą rzecz , że jest to auto bardzo lekkie i podatne na chamskie wypchnięcia podczas wyścigu ; x. Mój znajomy ma ten własnie samochód i nie powiem , ze jest zły , ale rewelacji nie ma. Ja osobiście póki co polecam Ci cztery autka nad którymi warto myśleć. Lamborghini 640(Osiągi na częsciach przekraczają 400 , świetna skrętność , rakieta start), Mclaren( Przyśpieszenie ma cudowne , start rakieta , prowadzenie zaskakuje , bo dobre , vmax póki co maksymalny nie znam) ,Mustang RTRX( styl życia krótko mówiąc, a jak chcesz wiedzieć popytaj ludzi to ci dokładnie powiedzą , bo na temat tego autka się nie wypowiem) , Porsche GT3 RS( Brakuje mi własnie tego autka , ale po rekordach udokumentowanych i opiniach ludzi mozna uznać też za cud miód autko). Które nie kupisz nie będziesz zawiedziony.

Nowicjusz
Opublikowano

to ja ostatnio napisałem ww o evorze, a co do porsche gt3 to jest to moje najlepsze auto w garażu spośród innych 42.

Opublikowano

Cali19 jak sobie jakiś ciul za przeproszeniem kupi evore, a grać kompletnie nie umie to efekty są. Ja nie jestem statystyczny, więc nie wyjeżdżaj mi tu ze statystykami, bo się śmieszny robisz. reelate fakt autko jest lekkie nawet zbyt i to jest jak dla mnie jedyny minus tego samochodu "chamskie wypchnięcia" , jak komus odjedziesz i się nie będziesz co chwilę rozbijał, bo chociaz trochę umiesz w to grać, to na krętych trasach + umiejętności nic go nie objedzie, a nie ma totalnie prostych tras, v-maxa też ma bardzo spoko. Takie jest przynajmniej moje zdanie i widzę po sobie co objeżdżam itd. Każdemu się podoba co innego...

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Najlepszego raczej się nie da wybrać, bo większość jest na wyrównanym poziomie. Do autora tego tematu powiem , że jeśli masz kilka fajnych częsci to poskładasz sobie ładnie porsche i świetna zabawa czeka ; ).

Opublikowano

Jak masz 30 lvl i 600 k hajsu to możesz się pokusić o R35. Gadają, że jest kijowy a tak na serio jak go zrobisz na dobrych częściach to może ładnie popitalać :) Tylko się go średnio prowadzi, ale to kwestia przyzwyczajenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...