Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co zrobić, aby mi się nie włączała strona BFH po Polsku, tylko po Angielsku ?

kaktuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Tak więc mam pytanie, które znajduje się w temacie.

Wiem, że coś z ciasteczkami.

Ale nie wiem, które dokładnie.

Mam najnowszego Chrome'a.

Za pomoc lubisie.

Pozdrawiam.

45366012480735428180.png

kaktuś, czyli taki mały kaktusik.

xD

Opublikowano

wpisz w przeglądarce www.battlefieldheroes.com/en i masz strone w jezyku angielskim. pewnie chcesz to do sponsorpay? :P jak tak to od razu oznajmiam że i tak polski SP sie włączy bo sprawdza IP :P

Opublikowano

Nie o to mi chodzi.

@matis1234

Powiedziałem, że to coś z ciasteczkami, bo kiedyś, kiedyś to robiłem, ale już zapomniałem, jak.

Skoro mówię, że to coś z cookies to nie pisz głupot i nie nabijaj postów.

A tego rozwiązania EN nie chcę, nie chce mi się za każdym razem wpisywać /en, tylko od razu wbijać na /en.

@Top

Ehhh, Googlus będzie wiedział.

@Googlus

Czekam na Twoją pomoc ! ;D

45366012480735428180.png

xD

Opublikowano

jak jesteś na polskiej stronie, to w prawym górnym rogu na niebieskim pasku zmień z "POLSKI" na "ANGIELSKI".

Teraz za każdym razem jak wklepiesz w przeglądarkę www.battlefieldheroes.com to znajdziesz się na angielskiej stronie. ot cała filozofia.

a w ogóle to jak ty wchodzisz na stronę? przez pasek adresu czy z ulubionych? jak z ulubionych to po prostu edytuj zakładkę i do adresu dodaj końcówkę /en lub zmień z /pl na /en

Opublikowano

Jeżeli chcesz - to wyczyść wszystkie ciasteczka w GoogleChrome (Historia> wyczyść wszystkie dane przeglądarki i odznaczasz co tam chcesz), następnie wchodzisz przez ten link:

http://www.battlefieldheroes.com/en/

i zapisujesz do ulubionych..

Opublikowano

A mi właśnie chodzi o to, które ciasteczko mam usunąć. Nie chcę usuwać wszystkich, bo kilka dni temu tak zrobiłem i sobie wszystko sknociłem i nie chcę popełnić tego błędu drugi raz.

45366012480735428180.png

xD

Opublikowano

Tak, ale jak zawiera w sobie jeszcze 4 inne, a drugie battlefieldheroes.com kolejne 9?

45366012480735428180.png

xD

Opublikowano

No, nareszcie !

Wielkie BÓG ZAPŁAĆ !

Lajki lecą.

Close, pls.

45366012480735428180.png

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...