Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Event 500g1

komfort123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Muszę się pochwalić mym nowym nabytkiem kupiłem sobie dzisiaj scorpiony (500g1) i ammoboxy (200g1) razem wychodzi to 700g1 (pomoc dla tych którzy nie umią liczyć :blink:) i słyszałem o promocji, że powinienem dostać promocode. Faktycznie, jak juz kupilem scorpio to wyskoczyło okienko z informacją żemym wszedł w "reedem code". Wszedłem tam a tam tylko 3 obrazeczki żebym wybrał jak mam aktywować promo. i co teraz zrobić? jak zaaktywować te promocode? plz pomużcie. mam nadzieje że to dobry dział, jak nie to sry. pozdro

Opublikowano

Musisz wybrać ten trzeci "obrazeczek" i tam będzie lista. Na liście, na samej górze będzie twój wymarzony promo. Klikasz, kopiujesz, dajesz activate i masz broń ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Mi również nie dodało promo coda... I nie jestem w tym żadnym n44b3m... Wiem jak zobaczyć i aktywować promo ;] To jakiś sukces. Mógłby ktoś napisać taki przykładowy ticket o promo coda?

Z góry dziękuje :D

Opublikowano

Tak więc jeżeli nie otrzymałeś promocody z ostatniej promocji to musisz postępować zgodnie z poniższymi krokami:

1. Zaloguj się na swoje konto na warrock.net

2. W zakładce My Account wybierz Submit Ticket

3. W okienku które się pojawi wybierz Submit a Ticket i wypełnij pola zgodnie z podanymi niżej danymi:

Supprot Options: English

Ticket Type: Payments/Billing Issues

Payment Issue Type: Promo/Retail Code Issues

Subject: I Ditn't recive my promocode

Description: Tutaj wpisujesz treść ticketu, w której opisujesz co kupiłeś, lub ile wydałeś kredytów i że nie otrzymałeś kodu. Jeżeli kupowałeś jakieś premium to powinieneś podać ESN Code i Pass Code.

Poniżej masz przedstawioną przykładową treść ticketa:

Hi,

today i bought premium Bronze with ESN code and i didn't recive my promocode from promotion.

Esn code:

Sr. No. Item ESN Code Pass Code

1 Bronze Premium 4BB56D71-0F5E-4D74-9A7F-39243EF62xxx c1fb-bxxx

4. Po wypełnieniu wszystkich pól klikasz Finish> i czekasz na odpowiedź. (Powinieneś ją otrzymać w przeciągu 1-2 dni).

5. Pierwszą odpowiedzią K2 będzie podziękowanie, że się z nimi skontaktowałeś i że musisz poczekać na kolejną odpowiedź. (porąbani nie??).

Treść ich odpowiedzi powinna brzmieć następująco:

Attention, soldier!

Thank you for contacting your K2 Payments Team. We have forwarded this request to the appropriate staff for resolution. Please make note that it may take some time for this issue to be resolved. We greatly appreciate your patience and understanding.

Best Regards,

Hannah

K2 Payments Support

www.gamersfirst.com

Click here to earn FREE G1 Credits!

For quality assurance purposes we have updated the category on your behalf. This is to ensure efficiency and accuracy of the assistance you are provided.

6. Teraz znowu po 1-2 dniach powinieneś otrzymać kolejnego ticketa, w którym K2 da Ci do wyboru parę broni, które tak czy inaczej otrzymałbyś w promocodzie. Ilość dni lub dinarów zależy od tego ile wydałeś kredytów.

Poniżej macie przykładową odpowiedź:

Attention, srokax1!

Thank you for contacting War Rock Customer Support regarding the GamersFirst G1 Credits Counter Promotion promo code.

We are aware of the issue with players not receiving the promo codes from the GamersFirst Promotion. Please choose your weapon from the following list and we will be able to add this into your account for 7 days.

AW50F

HK69

Javelin

M4 Spectre

You also have an option of choosing 5000 dinars if you are not happy with above mentioned weapons.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused and appreciate your patience and understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Gwen

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

7. Teraz powinieneś im odpowiedzieć podając jaką broń(lub dinary) chcesz otrzymać.

Możesz się posłużyć poniższym przykładem:

Hi,

thank You for an request. I'll be happy if You give me AW50f for 7 days.

One more time Thank You. Twój Nick

8. Teraz powinieneś otrzymać od nich ticketa, w którym powiedzą Ci że wybrany przez Ciebie item zostanie po jakimś czasie aktywowany na Twoim koncie.

Powinna ona wyglądać tak(odpowiedź):

Attention, NICK!

Thank you for contacting War Rock Customer Support regarding the G1 credits Counter Promotion.

I have added the BROŃ weapon into your account for X days.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Rhea

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

9. Teraz powinieneś cieszyć się nowo zdobytą bronią lub dinarami.