Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nagrywanie dźwięku w Frapsie

HermitDevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z moim Frapsem. Dźwięk z mikrofonu dobrze mi się nagrywa, ale nie moge nagrywać dźwięków z gry. Czy to kwestia opcji? Jeśli będzie trzeba to wyłączę nagrywanie dźwięku z mikro.

Opublikowano

Wystarczy, że włączysz Miks Stereo.

Panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> Głos -> Głośność.

Tam wchodzisz w właściwości i zaznaczasz Miks Stereo. Następnie musisz go włączyć odznaczając "Wycisz" i ewentualnie podgłośnić w miarę własnych potrzeb.

Kocham mame

Opublikowano

Tam wchodzisz w właściwości i zaznaczasz Miks Stereo. Następnie musisz go włączyć odznaczając "Wycisz" i ewentualnie podgłośnić w miarę własnych potrzeb.

Mam wszystko włączone, ale chodzi mi o NAGRYWANIE Z DŹIWĘKAMI Z GRY, NIE Z MIKROFONU!!!

Opublikowano

W nowszej wersji frapsa możemy sobie podzielić dźwięki na 2 różne kanały, audio z windowsa i z mikrofonu osobno. Bodajże można tak robić od wersji 3.4.7 Frapsa

Opublikowano

Mam wszystko włączone, ale chodzi mi o NAGRYWANIE Z DŹIWĘKAMI Z GRY, NIE Z MIKROFONU!!!

To właśnie o tym Ci mówię ... Dzięki Miks Stereo nagrywane są dźwięki z gry ! Jeżeli chcesz wyłączyć dźwięki z mikrofonu to go wycisz. Prosta sprawa.

Kocham mame

Opublikowano

To właśnie o tym Ci mówię ... Dzięki Miks Stereo nagrywane są dźwięki z gry ! Jeżeli chcesz wyłączyć dźwięki z mikrofonu to go wycisz. Prosta sprawa.

Ja w kompie nie wyciszałem mikro, tylko takim guziczkiem na słuchawkach który wyłącza mikro. Czy to w tym leźy błąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...