Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gothic 3

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam gothic 3 starszą wersję ale strasznie laguje. I czy najnowszy patch zwiększa wydajność? Szukałem na google nie spamować mi żebym w google poszukał.

Opublikowano

Pobrałem nic nadal tak samo. No cóż muszę poszukać innej gry. Zagrałbym w gothic 2 ale nie specjalnie mi się podoba. Po pierwsze za dużo lasów a po drugie od grafiki oczy bolą. Przynajmniej mnie.

Opublikowano

Imo Gothic III laguje... ale to tylko przez pierwsze 3-4 h grania. Potem już norma, ta gra ma w Sobie takie coś "że nie zależnie od sprzętu" - i tak będzie Ci mulić. Więc polecam włączyć, zrobić Sobie coś dojedzenie, wyjść na dwór i wrócić. A potem za każdym razem, po wlączeniu od czekaj 5-10 min. :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

a ja na twoim miejscu bym zagral w tego gothica 2 i g2:noc kruka grafika moze nei najlepsza ale uwierz ta gra nie potrzebuje grafiki wy*ebanej w kosmos. Sam jestem wielkim milosnikiem tej serii i jesli chcesz poczuc ten niepowtarzalny klimat jaki ma w sobie ta gra to zagraj w gothic 1 gothic 2 i gothic 2nk

krzychu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...