Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Instalowanie gry Saints Row The Third

Arachne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj przyszła do mnie nowiutka gra Saints Row The Third. Włożyłam płytę i zaczęłam instalację. Włączyło mi się okienko steam z prośbą o zalogowanie się. Tak robię. Następnie wpisuję klucz produktu w odpowiednie miejsce i klikam ''Dalej''. Włącza mi się komunikat:

''Niepoprawny kod produktu. Podany kod produktu jest niepoprawny. Sprawdź, czy wszystkie znaki zostały poprawnie wpisane. I,L i 1 mogą wyglądać podobnie, tak samo jak V i Y oraz 0 i O''.

Wpisywałam kod kilka razy i dokładnie sprawdzałam, czy wpisuję dobrze. Za każdym razem wyskakiwał mi ten sam komunikat, a jestem pewna, że prawidłowo wpisywałam kod. Próbowałam już wszystkiego. Nawet zarejestrowałam grę elektronicznie na CDPROJEKT miejąc nadzieję, że to coś da. Ale nic.

Co powinnam zrobić?

Opublikowano

Może mylisz np. V z U, albo 0 i O. Wypróbuj all kombinacje, jeśli masz te litery / cyfry zawarte.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Może mylisz np. V z U, albo 0 i O. Wypróbuj all kombinacje, jeśli masz te litery / cyfry zawarte.

Próbowałam wcześniej już wszystkie kombinacje. Nie zadziałało. Poza tym nie ma takiej potrzeby. Klucz produktu pisze jak byk, więc na 100% wszystko wpisuję dobrze.

Opublikowano

To napisz maila do nich, i powiedz że klucz nie odpowiada. Na pewno dostaniesz odpowiedź. Najlepiej zrób zdjęcie książeczki z kodem, żeby był jakiś dowód.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Naprawiłam problem!

Otóż jakimś dziwnym trafem bezpośrednio z płyty nie chciało mi przyjąć kodu. Musiałam wejść na swoje konto na steamie i tam dopiero kliknąć gry -> aktywacja produktu w steam. Teraz mi ładnie ściąga grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...