Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na troszkę pieniążków :)

Axaros1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kejsi widac ze wiesz o tym tyle co nic , wyplacaja i to jak najbardziej w sieci jest wiele for w ktorych sa dowody i maja 500 uzytkownikow dziennie jeżeli ktos chce linki (UP) to pisać na pw;)

Edit: Fakt byl czas ze przez miesiac nie wyplacali ale już wszystko sie ustabilizowało;)

Specjalista
Opublikowano

Powiedz mi ile trzeba siedzieć i wypełniać ankiety żeby zarobić te 7zł. Oczywiście ile ty musiałeś pswiecić czasu.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Kejsi widac ze wiesz o tym tyle co nic , wyplacaja i to jak najbardziej w sieci jest wiele for w ktorych sa dowody i maja 500 uzytkownikow dziennie jeżeli ktos chce linki (UP) to pisać na pw;)

Edit: Fakt byl czas ze przez miesiac nie wyplacali ale już wszystko sie ustabilizowało;)

Wiem o tym co nic ale później przyznajesz mi rację? W pliku jest reflink, więc temat powinien dawno lecieć do kosza.

Najlepsze jest to że dopóki nie osiągniemy tego progu gwarantowanego to reklamy są, później dziwnym cudem jest ich coraz mniej...

Opublikowano

up@

Zachęcam ludzi aby rejstrowali się a za poleconego wpadnie czasem to 10% od zarobku a co do refflinka nie musisz się z niego rejstrować ale to ciebie nic nie kosztuje więc nie rozumiem ludzi któży chcą używać portalu ale jest refflink to już wielkie zło -_-

Opublikowano

Great od kiedy ortografia prezentuję wiek człowieka? Może mieć gość dysleksję i mieć 150lat.

Co do Tematu, mój kolega tak się dorobił małej sumki. jak najbardziej działa.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Konto jest stare żadko wchodzę na ten serwis a że piszę z błędami ortograficznymi to nie znaczy że mam 13 lat nie będe spędzał 5min na pisaniu posta człowieku...

Nie chcesz nie musisz ja pokazałem tylko sposób i dałem poradnik będziesz chciał skorzystasz nie to idź wogóle z tego tematu i nie nabijaj bezsensownie postów

Opublikowano

Konto jest stare żadko wchodzę na ten serwis a że piszę z błędami ortograficznymi to nie znaczy że mam 13 lat nie będe spędzał 5min na pisaniu posta człowieku...

Nie chcesz nie musisz ja pokazałem tylko sposób i dałem poradnik będziesz chciał skorzystasz nie to idź wogóle z tego tematu i nie nabijaj bezsensownie postów

Dobra,ale znowu Piszesz z błędami,wiem że na 100% nie masz więcej niż 13 lat,być może to działa ale nikt normalny nie będzie na tym portalu siedział,tylko pójdzie pożyczyć to 5 zł od rodziców.

@Roshti

Właśnie że świadczy.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

up@

Co ty się tego wieku tak uczepiłeś nie będe ci potwierdzał że nie mam 13 lat bo nie czuje takiej potrzeby

Dobra 5zł od rodziców a nie lepiej sobie samemu zarobić niż tylko pożyczać i pożyczać nie jest to jakiś wielki wysiłek 20 minut poklikać w oferty napewno jest to lepszy niż siedzenie i gapienie się w monitor.

Opublikowano

Pobrałem poradnik i tyle co na razie mogę powiedzieć, że nie ma żadnego wirusa, keyloggera czy innego syfu, więc możecie zasysać bez obaw. Nad serwisem osobiście jeszcze się zastanowię, na innych forach faktycznie można znaleźć w miarę pozytywne opinie. W 200 zł miesięcznie coś nie bardzo wieżę, ale jeśli chociaż ze stówę da się z tego wyciągnąć zabawa jak najbardziej warta świeczki. Na większości portali oferujących "zarabianie przez klikanie" można "zarobić" z 3 zł na miesiąc, przy minimum do wypłaty koło 10 zł oczywiście :D. Więc młodzieży grająca w gry zamiast ciągle tylko: "mamo, tato dajcie kasę na Smocze Monety", moglibyście sami sobie trochę dorobić ^_^

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Great od kiedy ortografia prezentuję wiek człowieka? Może mieć gość dysleksję i mieć 150lat.

Co do Tematu, mój kolega tak się dorobił małej sumki. jak najbardziej działa.

Pierdolenie z tą dysleksją.

Jak mnie wkurwia kiedy ktoś zamiast popracować na ortografia chowa się za dysleksją... Masakra.

Każdy kto pisze z błędami ortograficznymi tym się właśnie tłumaczy a przecież 50% Polskiego społeczeństwa nie cierpi na to prawda?

Co do tematu. Nie opłaca się tak siedzieć. Nawet nie amsz pewności czy Ci wypłacą. Pamietajcie to ze jemu wypłacają nie oznacza ze wam tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...