Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angry ...

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOLVES PIERDOLE CIEBIE I TEN TWOJ MOZG DALEM CI 100% DOWODW NA TO ZE MNIE OJEBALES A DALEJ PISZESZ ZE KTOS CI GG ZHACKOWAL ITP JESTES DZIECKIEM KTORE NIE MA MOZGO POZDRAWIAM CIEBIE I KURWA TWOJE SCAMMY JAK BYS MIESZKA W MOIM MIESCIE TO BYS NIE MIAL ZYCIA GDZIE BYM CIE SPOTKAL BYS DOSTAWAL PO LEPIE , WIEM ZE KAZDY TAK PISZE W NECIE ALE JA NIE ZARTUJE POZDRO , I GL Z SCAMMINGIEM , JAK CHCESZ TO DODAM LOGI NA FORUM I KAZDY POTWIERDZI ZE NIE KLAMIE TYLKO TY ...

btw prosze nie zamykac chce zeby on sie publicznie wypowiedzial ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

btw.

PZQ jest na Pacific tak? Gadałem z nim w grze jakiś tydzień temu i on sam mówił, że jacyś Turasy mu piszą, że jest scammerem a on się wymieniał na chary z jakiegoś innego serva, to tyle

Opublikowano

i wolves jak jestes tak glupi nie i potrafisz czytac to zapraszam do szkoly tu masz wszystie logi od kiedy do mnie pisales a teraz wkrecasz ze ktos ci na gg sie wbil , gadasz na gg ze masz kolegow na gaia itp czyli chcesz miec chara , masz brata moze on gra pzq a ty nie masz chara to dlatego mozesz wyskamowac , a teraz nie kozacz ze moga cie tu zbanowac bo kazdy tak napisze jak juz swoje osignol , scam i tyle , twoje gadanie mnie ine przekonuje do tego , za duzo info miales o pzq wiec prosze nie KLAM!

edit ; a teraz uciekasz z forum bo cie prawda boli , spierdalaj i nie wracaj chuj jebany , moze stara cie pokocha ... i ta twoja dziwka 13 letnia , chuju od jebania.

Ach Ten Andy!
Opublikowano
ten temat to jeden wielki spam. Po co kopiujesz rozmowe na gadu w 3 tematach. Ciężko się w tym pokapowac -.-

od gory do dolu masz cala rozmowe jak przebiegala tylko w inne dni

Ach Ten Andy!
  • Dodaj nową pozycję...