Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Jaka postać najlepsza do pvp na bloodymt2.pl?

TheBestiaPL

Kto lepszy?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto lepszy na pvp jak w temacie(z 6/7 bon (du?o przeszywki chce) )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka za 3 dni start serwera bloodymt2.pl i nie wiem kim grać... ;x

Jest tam 6/7 bon 2k hp, int, zr itp, przeszywka i kryt więc myślę o daggerze :) szybkie ataki, 6/7 da się hp i przeszycie do pvp i pytanie do was. Jeśli będę grał daggerem to jakie 6/7 bon? przeszywka i kryt czy hp czy może coś innego ??

Czego oczekuje od klasy??

-Dużego dmg

-Szybkie ataki

-Bardzo mocne skille

-Postać ma być przydatna na wojny

-Body mnie nie interesuje :D

-Przyjemna gra

-Fajny exp

-Najlepiej dużo defa (nie musi być)

-Grałem helerem ale mental 20lv większy lv miał(na vaneris.pl) i mnie na skila składał a miałem 15 abs :D Odpada

-Postać może mieć skille które biją z daleka

i to chyba tyle :) Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

ninja dagger :))

edit dobra postac do pvp i bijaca z daleka to healer szaman ma leczenie a skille sa mocne i bija wlasnie z daleka polecam bo czasami nim gram

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

To nie League of Legends, nie masz za wiele do wyboru... Skoro grałeś już w metina to powinieneś wiedzieć jaka jest każda klasa.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Archer, duże dmg jeśli umiesz dobrze rozwinąć postać i dobrać eq. Na wojny jak najbardziej, bo niektórzy robią abs'y po 3x15 bez strzał, a to daję ogromną przewagę archerowi ( tzn. przeważnie mają 3x15, chyba, że zawzięci lub serw gdzie bony max wchodzą). W expie tak na prawdę jest to najgorsza postać w metinie, żadnego skilla takiego jak pomoc, aura czy strach, więc zostaję tylko 1 ręczny miecz i bijesz z boja. Nie wiem co to za serw BloodyMt2, więc napisałem to co sądzę o archerze. W dodatku pasuję, bo napisałeś, postać atakująca skillami z daleka. Lecz nie zapominaj o tym, że im bliżej jesteś tym większe dmg ze skillów. Liczę na lajka ;)

Opublikowano

Woj mental najlepiej wali jak masz przeszywke (nie jakiś archer czy dager) mental lepszy.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Woj mental najlepiej wali jak masz przeszywke (nie jakiś archer czy dager) mental lepszy.

Mental najlepiej wali jak ma przeszywke?? myślałem że jak ma dużo kryta....

Przeszywka omija defa więc jak mental ma dużo defa to .... leży

Opublikowano

Polecam ci WP jak dasz mu dużo w inta to wyciągasz po 20k z auto ataku a i do expa jesteś kox bo masz dużo defa strach zmniejsza ich atak i ochronka dająca defa i odbitke , pozatym w wojnach przydaje się jego wygaszenie umiejętności dodatkowych wroga co go strasznie osłabia a np wir pomaga w rozgarnięciu kilku osób moim zdaniem to najlepsza postac bo łączy w sb buffa bodego i mentala + skile na dystans i bliskie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja polecam ci wojownika body, gdyz na serwerze są 6-7, robisz mu full hp najlepiej razem z wartosciia i szyciem, duze dmg z hita to podstawa dla zwinego bodego 1-5 robisz max hp 3 wazne max abs do tego max luda troche szycia i co najwazniejsze max szansy na omdlenie jesli zrobisz to co napisalem gwarantowana postac do pvp i na wojny, dlugo gram bodym a co najwazniejsze bardzo latwo wbic szybko wysoki lv oraz najszybciej metki ubija. Mam nadzieje ze sie zastanowisz nad ta propozycja zachecam tu kazdego i nie ukrywam licze na plusy :)

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...