Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakmi auto?

Darkloid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi ci o auta klasy drugiej za IGC to bierz mazdę rx7 BM lub tego caminno ss sa to 2 najlepsze auta za igc z t2 te co podałes są syfami chyba, ze masz full kasy to bierz supre a najlepszym autem jest według mnie BMW M3 GTS z klasy trzeciej.

Opublikowano

1. Ogólnie to dwa najlepsze wozy w grze do wyścigów to Lotus Evora i Lamborghini Murcielago, oba bardzo porównywalne, według mnie Evora lepsza.

2. Toyota Supra to najlepszy wóz z podanych, jak się w nią trochę zainwestuje, to jest niezła, ale skrętność nie jest idealna, BMW Z4 dość dobry wóz, ale bez rewelacji, Cayman trochę cieńki.

Opublikowano

THX łap lajka

1. Ogólnie to dwa najlepsze wozy w grze do wyścigów to Lotus Evora i Lamborghini Murcielago, oba bardzo porównywalne, według mnie Evora lepsza.

2. Toyota Supra to najlepszy wóz z podanych, jak się w nią trochę zainwestuje, to jest niezła, ale skrętność nie jest idealna, BMW Z4 dość dobry wóz, ale bez rewelacji, Cayman trochę cieńki.

Bo ja kupuje w piątek wersje pudełkową i mam na start 8 k boostów 3 auta które wyżej wymieniłem mnożnik reputacji i 60 tysięcy

Odrazu po zakupie kupuje Mustanga RTR-X Oraz ddecyduje się nad kupnem albo evory albo lambo muszę pomyśleć

1302650.jpeg
Opublikowano

Mam Evore i polecam Ci ją.

Z drugiej strony Lambem można zbierać klejnoty o wiele szybciej

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

tak, czy siak prędzej, czy później zainwestujesz w bossty a tu masz 8k bostów samochodziki i mnożnik wiec bierz więc masz 2x auto na start z T3 nad czym się zastanawiać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...