Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja ZravianX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

instalowałem to parę dni temu ale jeszcze problemu nie rozwiązałem bo nie mam na to czasu, w weekend wezmę się za robotę jak będę miał czas. Jak zrobie a nikt inny ci nie odpowie to napisze co i jak.

07919872454565140601.png

Opublikowano

podłącze sie .

ja nie mam problemy z wypełnieniem 1 strony lecz z komunikatem.

[b]Warning[/b]: mysql_connect() [[url="http://www.testpriv.ugu.pl/install/function.mysql-connect"]function.mysql-connect[/url]]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in [b]/virtual/t/e/testpriv.ugu.pl/install/include/database.php[/b] on line [b]31[/b]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

pomoże ktoś ??

Opublikowano

maxis27

usuń plik instalacyjny :)

bo jakies neo wejdzie i jak zacznie się bawić usunie ci gre lub zresetuje :D

Opublikowano

Yo znów mam błąd ale teraz inny ;[ jest to koniec instalacji gry.

Warning: rename(include/constant.php,include/constant.phps) [function.rename]: Permission denied in /virtual/t/e/testpriv.ugu.pl/install_v2/templates/end.tpl on line 2
Travian Clone Installation Script Ended

Please remove/rename the installation folder.
Copy the constant.php ( you can find it in the include\ folder) to the server include folder, or click here.
Travian Creation Team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...