Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje nazwy gry opisanej poniżej

misia3245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałam się zapytać o nazwie pewnego symulatora kosmicznego ponieważ z dzieciństwa pamiętam że nie przeszłam jej całej doszłam do 3 poziomu i koniec a nie pamiętam właśnie jej nazwy, pamiętam że w poziomie pierwszym był duży statek kosmiczny i do niego podleciał mniejszy i pobierał od niego energie (ten mniejszy z tym większym łączył się zielonym pionowym strumieniem) nie dało się go zniszczyć podstawową bronią i trzeba było niszczyć statki wroga które atakowały ten większy statek i po pewnym czasie zdobyło się taką błękitną broń i kiedy celowało się do tego mniejszego statku to on w pewnej chwili przestał pobierać energie i odleciał i poziom został zakończony w poziomie 2 była kontynuacja tego mniejszego statku ale nie dało się go zniszczyć miał zieloną osłonę kierował się do ogromnego statku trzeba było lecieć zanim, gdy się z nim połączył nie miał osłony więc można było go zniszczyć po tym dostało się broń zielonego lasera i ten ogromny statek trzeba było zniszczyć za pomocą zlikwidowania 12 dział z tym że statek uciekał więc jak się go nie zdążyło dogonić zostało się poddanym autodestrukcji, w poziomie 3 było kilka portali przez które nie dało się przejść, trzeba było zniszczyć statek wroga ale nawet inni wrogowie również go chcieli zniszczyć po pokonaniu wrogów trzeba było znaleźć portal i przez niego przejść. W każdym poziomie były portale które zostały włączone po dokonaniu misji, na dolnym lewym rogu znajdował się wskaźnik energii, przyśpieszenia statku oraz radar, mapą każdego poziomu były planety gra była w 3d, ze swojego statku nie widać było podczas gry tylko broń, przy włączaniu gra rozpoczynała się historyjką, przepraszam za liczne powtórzenia. Nie przeszłam tej gry całej a chciałabym ją dokończyć, jeśli ktoś wie o jaką grę chodzi bardzo proszę o podanie nazwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...