Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Diablo 3 Guest

Xandes1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dostałem zaproszenie do wersji próbnej (kolekcjonerka otwierana przy mnie) i gdy wpiszę kod, system pokazuje że jest on już wykorzystany co jest niemożliwe. Miał ktoś już taki problem?

Opublikowano

@ Senthinel Próbowałem kilka razy i nic :/ Cały czas pisze że kod wykorzystany. Jak specjalnie zmieniłem jedną literkę to pisało że kodu nie można wykorzystać, więc ten co wpisuję jest prawidłowy.

Kod podany prawidłowo:

Wystąpił błąd.

Wprowadzony klucz gry został już wykorzystany.Każdy klucz uwierzytelniający może zostać wykorzystany tylko jeden raz. Jeśli masz pewność, że wcześniej nie wykorzystałeś/aś tego klucza, prosimy kliknąć dwukrotnie pisownię i wprowadzić go teraz.

Kod podany błędnie:

Wystąpił błąd.

Klucz gry, który wpisałeś/aś nie może zostać wykorzystany. Spróbuj ponownie. Możesz także wykorzystać ten klucz dla innego regionu zmieniając początkowy element adresu URL www.battle.net URL (np. ?eu.battle.net"). Możesz go również wykorzystać dla innego konta Battle.net.

Opublikowano

To już ktoś go najwidoczniej użył, czyli do wyrzucenia. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...