Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informatyka :. Pomysł na Gablotkę .:

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam do was prośbę, podsuncie mi jakiś pomysł na taka gablotkę, myślę że każdy wie o co chodzi z gablotką :D

Tak jak w temacie musi być to związane z informatyką,

Myślałem już nad procesorami.... Nie muszę to być jakieś nowoczesne technologie mogą być na przykład pierwsze komputery. Akurat dwa już sam wymyśliłem, muszę zapodać na piątek około 5 pomysłów jeden muszę wykonać aby uzyskać ocenę celującą z Oprogramowania Biurowego.

Liczę na waszą pomoc, każdy pomysł nagradzam Likem oczywiście :)

Z góry dziękuję :)

@edit: Albo jakieś systemy operacyjne np. Systemów na Smartphony :D Nie proszę tutaj o wykonania tylko o pomysł :);)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Windows 8 już zajęty niestety, zapomniałem dopisać :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A musi być to związane ze sprzętem, czy może to być sposób programowania?

Napisz krótki kurs HTML ewentualnie PHP.

Opublikowano

@2UP

O tym mu nawet prezentacje robiłem... To ma być wiesz... Dla ludzi a nie dla informatyków :P Nikt by tego niechciał czytać bo nikt by i tak nie zrozumiał. To ma być w miarę ciekawe... Dla mnie akurat to jest ale znam sporo osób i wiem że dla nich najciekawszym zajęciem jest granie na komputerze.

krótki dialog

- Dlaczego poszłeś na kierunke technik informatyk

- yyyy bo lubię grać na komputerze....

Taka jest ich odpowiedź także to ma być coś takiego żeby każdy mógł sobie poczytać :)

Opublikowano

zrób historię windowsa, kiedy powstał pierwszy, potem kolejne jakie powstawały ( ciutkę opisz je )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@UP

Czyli bardziej dystrybucje Linuxa....

Ja i tak sam nie wybieram dam mu te wszystkie pomysły a on sobie wybierze i będę robił w wekeend.

Czekam na dalsze pomysły :)

@down: Raport Poleciał :)

Opublikowano

dlaczego nie powinno się używać deva i dlaczego akurat nauczyciele się go usilnie trzymają.

Albo takie ciekawostki ze starych lat. Tzn. wydarzenia, chore pomysły etc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...