Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Antywirus

nocmarc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj Kaspersky kasuje wszystkie pliki metin2client.exe z kazdego clienta jakiego mam podajac ze istnieje w nich wirus: trojan.win32.jorik.nimnul.hu. Mozecie pomoc?-.-

Opublikowano

Z jakiej strony pobierasz te pliki metin2client.bin??? Lub na jakim serwie grasz? Podejrzewam ze to tylko glupia pomylka ;) Jak zaczynasz gre to wylaczaj ochrone systemu wirusa a jak skonczysz to ja odpal. I bedzie ok.

76561198093573641.png

Opublikowano

Wyłącz/zmień antyvira :P Bo jeżeli masz czyste pliki z metka pl'a i bawiłeś się hackami to nie jest to nic groźnego ;D Chyba że hacki z niezaufanego źródła ;D

Opublikowano

Kaspersky wykryl mi nawet trojana w patcherze polskiego metka, ale okazalo sie ze tylko z jednym serwem jest problem, a odnoscie Vaneris.pl. Wylaczenie kasperskiego nic nie daje, a gdy jest wlaczony, plik metin2.client.exe jest od razu usuwany. Pobranie clienta nic nie daje, hackow nie uzywam:) Czekam na pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...