Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fire aspect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam mały problem na serwerze minecraft, ponieważ nie potrafie ulepszyć miecza np. od razu fire aspect I. Próbowałem wielu sposobów ale nigdy nie udało mi sie jakoś skojarzyć tych ciągów słow z konkretnymi ulepszeniami. Wgrałem moda, który potrafi to zrobić ale jedynie na singlu a na multi juz nie :( :(. I właśnie proszę o wytłumaczenie jak sie domyślić ulepszeń lub o podesłanie jakiegoś programu działającego na multiplayer.

Opublikowano

Tak jak kolega na górze napisał, musisz mieć obudowany stolik półkami z książkami. Od razu nie wbijesz takiego bonusu jakbyś chciał, musisz dojść do tego bonusu drogą prób i błędów.

Opublikowano

Spróbuj tego moda:

http://www.minecraftforum.net/topic/753030-125-thebombzens-mods/

I znajdź tam mod o nazwie "EnchantView".

^^

Opublikowano

Najlepiej ułóż książki 3x3x2 boki góra i podłoga z książek wtedy będziesz miał ulepszenia do max 50 lvla wtedy kolega ci podał alfabet zrób sobie wyraz i poszukaj go bo najlepszej metody na to nie ma jak szukanie no i musisz posiadac duzo lvla oczywiscie xD

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Po pierwsze musisz mieć musisz mieć kratkę od stołu do ulepszania półki z książkami by była większa szansa na trafienie lepszych bonów, a po drugie to jest losowe i te "szlaczki" się zmieniają nawet na to samo ulepszenie. W dalszych wersjach podobno planują wprowadzić mniej losowe wybieranie bonów.

1339431976-U646980.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...