Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do SfGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje jakis skrypt do bota sf game? chodzi mi że wgrywam bota na własną strone następnie pokazują sie dwa przyciski i dodaj konto i uruchom bota daje uruchom bota i bot działa 24/7 ??? Prosze o pomoc

Opublikowano

Jedynie mozesz tego bota odpalic na vps to nie duzy wydatek 30 zl ;) i chodzi 24/7 a jak chcesz na strone przez ftp nie ma takiej opcji musisz od nowa bota napisac :)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Nawet jeśli ktoś potrafi to nie napisze Ci - od tak na zawołanie, oprócz tego handel na MPC jest zabroniony.

W vb nie słyszałem jeszcze o bocie do sfgame więc albo musisz go sam napisać a my pomożemy Ci go ew. dopracować.

"STOP IDIOTYCZNYM PROŚBOM O GOTOWY KOD"... słyszałeś to kiedyś?

Opublikowano

Tak słyszałem ale ja nie znam wgl. html ani php a nie mówie już o js css czy innych duperelach. Więc jeżeli ktoś by miał troche czasu BARDZO BARDZO prośił bym na pw. ( jak bym umiał php to bym sam napisal :D )

Opublikowano

Tak słyszałem ale ja nie znam wgl. html ani php a nie mówie już o js css czy innych duperelach. Więc jeżeli ktoś by miał troche czasu BARDZO BARDZO prośił bym na pw. ( jak bym umiał php to bym sam napisal :D )

Samo php ci nic nie da :)

Nikt ci za darmo nie zrobi bo to nie jest 10 minut roboty

Nie umiesz żadnych języków wiedz po co sie za to bierzesz ?:O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...