Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon buff?

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema witam i pozdrawiam .

Mam otóż pytanie co do championa jakim jest "pantheon" . Grałem nim parę miesięcy temu i był to (imo) bardzo słaby champ, teraz po patchu nie wiem czy się to nie zmieniło, ponieważ idzie mi nim doskonale, już na drugim lvlu można bezproblemowo gankować, ponadto na 1lvlu bez problemowo można zabić wroga na linii z odpowiednim sojusznikiem .

Więc, czy pantheon dostał buffa od ostatniego patcha, i gdzie można sprawdzić co zostało zmienione w grze po najnowszym patchu :>?

Lubie każde odpowiedzi .

Opublikowano

Dostał w którymś patchu buffa ale to i tak bardzo małego. Ogólnie może dawno nim nie grałeś i zaczałeś od nowa i teraz zajebiscie nim ogarniasz.

Poprostu nabrałeś dośwadczenia z takimi postaciami i bardziej ogarniasz

Opublikowano

Pantheon tak jak wspomniałem może zabijać na 1lvl ponieważ ma dobry pasive no i pro haras z Q kupisz mu trochę przebicia i zabijasz jak chcesz a co do bufa to dostał tylko zmniejszenie zabieranej many z Q

//

Opublikowano

Poprostu raz Ci idzie daną postacią , a raz nie :) dostał malutkiego buffa ale i tak wczesniej był dobry :)

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

nic sie nie zminiolo, pant nadal gowno robi w late game

Jak się go robi pure ad to tak jest... Pante to zajebisty jungler, wyrąbiste ganki, na ulcie może gankować bota z full owardowanym terenem (ult za nich)

Opublikowano

Do tematu pantheon ogólnie jest dobry tylko trochę trzeba mieć wprawy

co do modów zablokujcie banner kretynowi oczywiście powyżej nabija sobie referalle do kont ;)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że dużo zależy od przeciwników na lini :D Jak stoisz przeciwko jakimś noobkom i to jeszcze przykładowo AD carry no to wiadome, że go na 2 hiy zdejmiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...