Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam takiego serwera jak Triadica

kyniu852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera takiego jak triadica. Mila atmosfera itd. Jak sobie wspominam tamte czasy to lezy leca z oczu. Nigdy juz takiego serwa super nie bedzie. Jesli ktos zna taki serwer niech napisze :P pozdrawiam cala grupe z tego serwa. Oraz kumpli z Atlantisa (chunjo) DooN

sygnaturaexs.png

11563.png

Jeżeli pomogłem daj "+" To nic nie kosztuje  

Opublikowano

Up. on szuka harda a ty mu takie serwery podajesz ;p

Ja ci polecam Ravia.eu hard z dużą ilością nowych misji na 100% będzie dopracowany itp system ulepszania prawie jak na triadicy itp ;p

Może nawet trochę triadice będzie przypominał

http://www.mpcforum.pl/topic/647540-zapowiedzraviaeu/

Edit. Zapominałem dodać start w Poniedziałek 18.06 o 15:00

Opublikowano

Najlepiej by bylo jak by znowu powstala triadica. MAsakra jaki tam byl klimat. na Dt sie chodzilo nawet w nocy ludzie grali. Brakuje mi tamtych czasow ;/

sygnaturaexs.png

11563.png

Opublikowano

moze bysmy zrobili jakas ankiete zeby powstala triadica. Zeby byly serwy takie jak kiedys wyprwy do dt tylko stalka cos po stalce syrek i jaka 2 reczna bron. a nie tam jakies wymyslone bronie. Zeby atmosfera byla super i wogole. Taki serwer jak triadica. Brakuje mi tego serwera.

sygnaturaexs.png

11563.png

Opublikowano

Przecież Triadica to jest teraźniejsza Tiveria.

http://www.tiveria.pl/rejestracja/

Masz reje i możesz przenieść swoje stare konto z Triadica na Tiverie, lub założyć nowe konto. Imo najlepszy hard w Polsce. Proszę o lubka jeśli pomogłem :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiem o tym ze tiveria to terazniejszy serwer. Lecz kazdy juz jest na wyzszym poziomie i nie mam szans byc dobrym po takim czasie. Jesli by powstal reset o kazdy by mogl zagrac od samego poczatku to nie ma probemu napewno bym zagral , ale ta sytuacja jest nie mozliwa. Dziekuje ze moglem sie wypowiedziec i admin nie usunal postu. Dziekuje wam takze ze za wasze checi ze chcieliscie mi pomoc. :)

sygnaturaexs.png

11563.png

Opublikowano

up mylisz się na starych serwerach szybciej się eq dorobisz itd...

nie którzy nawet za darmo oddają bo się dorobili lepszego sam na balmorze dostałem FMS 39sr +9 za fre od jakiegoś typa 99 lvl ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Kolego , Triadica to było coś super po prostu :) , Tiveria to "niby" triadica ale nadal nie wiem jak przenieśc tam konto roltf 2:D

@ aha już wiem xD

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Kristian po co mi takie informacje piszesz. To jest Twoja sprawa co i od kogo dostales wiec wiesz :). JA tylko napisalem nowy temat byc moze kiedys powstanie taki identyczny serwer jak triadica :P

sygnaturaexs.png

11563.png

Opublikowano

Szukam serwera takiego jak triadica. Mila atmosfera itd. Jak sobie wspominam tamte czasy to lezy leca z oczu. Nigdy juz takiego serwa super nie bedzie. Jesli ktos zna taki serwer niech napisze :P pozdrawiam cala grupe z tego serwa. Oraz kumpli z Atlantisa (chunjo) DooN

Tradica istnieje :) ale pod nazwą Tiveria.

Masz linczek http://www.tiveria.pl/

No fajnie się tam grało. Ale niestety miałem WP- ka z fajnym już eq. Ale teraz ostanio wchodze EQ brak :| Postać czysta do zera ... A nie chce mi się grac od nowa 7k minut na zdobycie eq ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...