Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bronie. Co lepsze?

ArjanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chciałem się was spytać , która z przedstawionych niżej broń jest lepsza. Proszę o odpowiedzi!

Otóż sprawa jest taka... Chcę wyśrubować jedną z tych spluw do maximum. Niestety nie wiem którą najbardziej opłaca się wyrabiać.

Mam na oku te 5 broni...

1.MP5 - Jedna z pierwszych broni , z jakimi mamy do czynienia.

468px-Mp5.png

2.MP7 - Genialny karabin maszynowy , o diabelsko dużej prędkości strzelania.

468px-Mp7.png

3.ACR 6.8 - Duże obrażenia od pocisków + dobra szybkostrzelność czynią z tego karabinu szturmowego epicką spluwę.

acr.png

4.Karabin snajperski MSR - Najpotężniejsza snajperka , która świetnie sprawdza się na Szturm , jak i na Camp.

468px-Msr.png

5.G36C - Sprawny karabin szturmowy , którego zaletą jest szybkie przeładowanie , i dobry AIM przy celowaniu.

468px-G36c.png

Proszę o wasze osobiste opinie!

AKTUALNIE UŻYWAM!!!

weapon_mp7_small.pngspecialty_bling_small.pngweapon_attachment_silencer_small.pngweapon_attachment_hamrhybrid_small.png

weapon_mp9_small.pngweapon_attachment_eotech_small.png

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Pograj z Mp5 i Acr'em dwie bardzo dobre bronie.

Jeśli będziesz grał tylko z Mp7 to na esl'u nie pograsz.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

MP5 też dość długo używam. Tylko po jakimś czasie zauważyłem , że broń ma niestety za wolny ostrzał. Co prawda jest dodatek szybkostrzelności , jednak wtedy muszę użyć biegłości "Dodatki" , bo bez tłumika nie ugram na MP5. I to jest taki zauważalny brak w tej broni. A co do ACR to też często używam. Duże DMG i wgl. fajna broń.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Racja Mp5+tłumik na co dzień wymiata, ale też idzie pograć bez :).

Może spróbuj UMP45, albo tego g36c, ewentualnie Akacza.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra. Dzisiaj wypróbuję UMP45 , może ładnie też ogarnę G36C , bo to też dobra broń.

A co do AK to nie dzięki ;] Mam od tej broni nieciekawe wspomnienia :D

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Według mnie P90+ odrzut + tłumnik. Jak dla mnie to jest najlepsza kompozycja, przynajmniej mi się dobrze na niej gra. Możesz też zagrać z MSR, dodatki z jakich korzystam są u mnie w prezce.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Psych jeśli p90 to spoko. A MSR? No wiesz , tłumik + Snajperka = DMG LIPA. Natomiast bardzo chętnie wypróbuję celownik IR

22fu7of2onif.png
Opublikowano

MSR bez tłumika i rush qs albo ns i git

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

O Gucio0 to jest dokładnie to czego szukałem ;] Genialna klasa po Deathmatch drużynowa itp. :D

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Nie jedną klasą się żyje :] Ja postanowiłem zacząć grę L188A1 na QuickScope idzie delicious! :]

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...