Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie za kupony?

LubiePlacki01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fast reload i mp7a1 może jeszcze cx4storm ale to raczej na 5 slot. Versek nie polecam nie zbyt celny i troche szkoda tyle kuponów na bron na 2 slot której się dość rzadko używa(rzadziej niż 3 slot lub 5).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lub mp5.

Jeśli ktoś miecie np lepiej z k1 niż zum beispiel xm8, jak np ja xD.

Ale ogólnie jeśli jesteś w posiadaniu dużej ilości kuponów, i nie masz żadnych broni to

1. xxx

2. Veresk

3. mp7a1/cx storm

4. xxx

5. Mg3

a z pxów to tylko fast reload, ewentualnie stealth badge na high lvl'u

Opublikowano

stealth badge można wziąć jak się gra na uo/bg na cqc z px fast reolad

jak dla mnie najlepsze jest mp7a1 i fast reolad

Opublikowano

dlaczego na high lvl?

Bo często się zdarza że high lvl'i wywalają jak za dobrze gra.

stealth badge można wziąć jak się gra na uo/bg na cqc z px fast reolad

jak dla mnie najlepsze jest mp7a1 i fast reolad

Po co na uo/bg?

Na cqc po pierwsze się bardziej przyda a poza tym na uo/bg rzadziej wywalają za high lvle.

Opublikowano

Bo często się zdarza że high lvl'i wywalają jak za dobrze gra.

Po co na uo/bg?

Na cqc po pierwsze się bardziej przyda a poza tym na uo/bg rzadziej wywalają za high lvle.

Można wiedzieć do czego bardziej ci się przyda ? Toż to tamuje krwawienie a na cqc 'wykrwawienie' ci nie grozi

Opublikowano

Przeciez te bandaże na cqc nie działają osły xD one tylko na UO/BG chronią przed wykrwawieniem sie... przeciez na cqc nie masz takiej mozliwosci jak wykrawić sie xD poziom tego forum mnie zadziwia xD specjalnie napisałem dalczego na high lvlu zeby poczytać tych mądrych przepowiedni xD

Opublikowano

Przeciez te bandaże na cqc nie działają osły xD one tylko na UO/BG chronią przed wykrwawieniem sie... przeciez na cqc nie masz takiej mozliwosci jak wykrawić sie xD poziom tego forum mnie zadziwia xD specjalnie napisałem dalczego na high lvlu zeby poczytać tych mądrych przepowiedni xD

Można wiedzieć do czego bardziej ci się przyda ? Toż to tamuje krwawienie a na cqc 'wykrwawienie' ci nie grozi

Widzisz gdzieś w mojej wypowiedzi że działają na cqc "ośle" ?

Opublikowano

Nie do Ciebie orle i czytaj ze zrozumieniem a jak nie podstawówka wita. To było do snipera

Naprawde ja powinienem ? Hehe a dałbym sobie rękę uciąć, że to właśnie ty powinieneś:

W rozmowie uczestniczyły tylko dwie osoby więc nie mów mi żebym to ja wrócił do podstawówki -_-

Opublikowano

Skoro kierowałeś wypowiedz do snipera to dlaczego napisałeś osły ?

@topic

temat nie mój ale wg mnie odpowiedź został udzielona, robi się tylko spam

Opublikowano

Skoro kierowałeś wypowiedz do snipera to dlaczego napisałeś osły ?

@topic

temat nie mój ale wg mnie odpowiedź został udzielona, robi się tylko spam

Bo większość ludzi na tym forum to osły po 13/14 lat xD i są mądrzejsi od telewizora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...