Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z racji tego, że pojawiły się ostatnio oskarżenia że rozwalamy ten serwer piszę oto ten post. W wypowiedzi korna:

"Witam

Jestem właścicielem sieci Worldcraft24.pl ( Kiedys Minemania oraz Minecraftpolska.pl )

I mam DUŻY problem. Mianowicie kilku kolesi z 4Miners ( Madesio, SpixXxel, AreqPL )

Atakuje mnie w ciekawy sposób.

Wchodza na i po chwili maja Permissions "*"

Ponoc jakiś Hack moze bug .

Czy ktoś się z tym spotkał ?

Proszę o odpowiedzi ...

I z tego co mi wiadomo chca to robic na skale polska Niszczyc polskie serwery..."

xx<<---- oto ten filmik

Moja wypowiedz na tym filmiku odnosi się do wypowiedzi Pana Korna na owym forum. Niestety gdyby osoba porównała sobie wypowiedz korna i moja wiedziala by że ten filmik jest bezwartościowy. Co do oskarżeń do niszczenia serwerow minecraft w polsce. Nie bedziemy rozwalać zadnych serwerów z prostego powodu którym jest to że nie możemy czegos takiego zrobić. Kolejna rzeczą jest to że nasz serwer był dość często ostatnio offline co możecie potwierdzic sami. Obecnie dopiero stanelismy na nogi.

xxx

Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące naszej administracji/serwera prosze pisać

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...