Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet + Aplikacje, pobieranie, oglądanie, przesyłanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyo. Mam do Was kilka pytań. Posiadam Sony Tablet S i nie mogę sobię poradzić z niektórymi rzeczami. Po pierwsze android jest na 3.2 i tu mam problem, gdyż nie ma w sklepie androida "normalnego" gg. jest tylko Vcomunicator, który jest dosyć lipny. Mogę w jakiś sposób zainstalować gg?

Następna sprawa, jak to jest z przesyłaniem oraz pobieraniem plików? Ostatnio przesyłałem przez Bluetooth, więc tutaj git, lecz jak pobieram coś np jakąś muzykę z progamu "Tunee Music" to gdzie sie zapisało to, co pobrałem? W menu --> Pobrane nie ma.

Jakie polecacie fajne, przydatne programy/apki? Jaki program powinienem sobię ściągnąć, żeby móc oglądać filmy? Wczoraj ściągnąłem "Zimly" i widzę, że tam mogę coś oglądnąć, ale czy mogę normalny film, który trwa 1,5-2h ?

Jest jakiś program/apka dzięki której mogę oglądać jakieś wydarzenia coś tymu Live? Szperałem w moim tablecie i znalazłem coś typu "Usrtream" lecz nie umiem się tym posługiwać.

Cześć i czołem. Like polecą za każdą przydatną odpowiedzieź!

Edit: Pobrałem menadżer plików i mam problem, bo jak mogę zrobić folder (to wiem jak) i przerzucić go na pulpit?

Opublikowano

1.W android market piszesz w search Gadu-Gadu i będzie.

2.Zapisuje się w Muzyka.

3.Apki muzyczne i do filmów.

-Winamp

-Music Volume EQ

-Volume +

4.Z czuba i na żywo

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...