Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Uważam, że world upada...

lebron94plny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wielka przykroscią musze poinformowac iż do gry nfs World zostana dodane 2 SUV-y(inspirowane na grze battlefield blablabla). Hmm , może jeszcze nie długo dodadza traktor albo motor i te jebane niepotrzebne skile. podsumowujac stwierdzam oficjalnie upadek gry nfs World

Opublikowano

Gra jak na razie przeżywa mały kryzys, nie działa najważniejsza funkcja do komunikacji z innymi graczami, czyli Chat, ale EA prędzej czy później na pewno coś z tym zrobi. Co do tych SUV'ów, to nie wiem skąd masz to info, na strone i oficjalnym FB nic nie ma, ale szczerze mówiąc, gdyby dodali jakieś trasy w terenie, to nie miałbym nic przeciwko.

Mam nadzieję, że EA wprowadzi kiedyś do Worlda tryb, którego mi najbardziej brakuje, czyli Drift. Gra na pewno zyskała by trochę na popularności, jeśli chcą zatrzymać odpływ graczy z gry, muszą dokonać jakichś bardzo dużych zmian, bo inaczej niestety z tą grą będzie krucho :<.

Opublikowano

Jest info na fejsie :

Need for Speed World PL

3 godz. temu

SUV Royals z Battlefield Heroes melduje się do służby!

Frakcja Royals zbudowała opancerzonego SUVa do misji rozpoznawczych i wysłała go do służby tutaj w NFS World, czyniąc go drugim SUVem w grze. Need for Speed World Battlefield Heroes Royals SUV będzie miał malowanie kamuflujące, informujące innych kierowców, że zbliża się wojsko.

Podobnie jak SUV frakcji Nationals, także i ten będzie miał wzmocnione zderzaki i szyby oraz orurowanie, dzięki czemu rozbijecie wszystkie blokady w pył, a w nocy pomogą reflektory, zamontowane na maskownicy.

Na dachu będzie zamontowana wieżyczka z karabinem maszynowym, pomagająca usuwać irytujące wraki pojazdów z pola bitwy. Kule nie dostaną się do środka samochodu, ale ślady po nich stworzą świetnie wyglądający wzór na samochodzie. Zapasowe koło na tyle samochodu, nie będzie służyć do przechwytywania kul, ale okaże się przydatne w przypadku złapania gumy. Układ dolotowy na masce będzie dostarczać świeże powietrze do potężnego silnika, a po wciśnięciu nitra? WOW!

Aby godnie reprezentować Waszą ulubioną frakcję ? Royals ? samochód będzie posiadał odpowiednią tablicę rejestracyjną oraz neon. Widok Bohatera Nationals za kółkiem ich SUVa, trochę rozzłościł Royalsów, więc wysłali własnego Bohatera do Świata, aby usiadł za kierownicą SUVa Royals.

Need for Speed World Battlefield Heroes Royals SUV jest już dostępny u Dilera Samochodowego!

Opublikowano

Gra jak na razie przeżywa mały kryzys, nie działa najważniejsza funkcja do komunikacji z innymi graczami, czyli Chat, ale EA prędzej czy później na pewno coś z tym zrobi. Co do tych SUV'ów, to nie wiem skąd masz to info, na strone i oficjalnym FB nic nie ma, ale szczerze mówiąc, gdyby dodali jakieś trasy w terenie, to nie miałbym nic przeciwko.

Mam nadzieję, że EA wprowadzi kiedyś do Worlda tryb, którego mi najbardziej brakuje, czyli Drift. Gra na pewno zyskała by trochę na popularności, jeśli chcą zatrzymać odpływ graczy z gry, muszą dokonać jakichś bardzo dużych zmian, bo inaczej niestety z tą grą będzie krucho :<.

Drift,drag to by sie przydalo,jest duzo miejsc na dragi,z driftami mysle ze nei bylo by problemu,ale to EA Musi zaczac cos dzialac bo narazie wywalone czat juz prawie 2mc nie dziala,i nie dzialal bedzie chyba jeszcze nastepne 2 lub do czasu az ea sie nie ogarnie i zobaczy ze ludzie odchodza bo sobie w chuja leca.

Opublikowano

<hhahha> nFS world i czolłgi to jest istna porażka czatu nie ma a im w glowie zarobek na bostach szybkie zwinne auta a im w glowie suwy, ciekawe jak będa skręcać, jeśli jak te policyjne to pozdro ^^

Opublikowano

Ale macie problem - nie podoba się to nie graj.Proste.

Do puki doją kasę na graczach to nie dadzą niczego poważnego typu nowe tryby - drag czy drift bo to dla nich chwile roboty,a po co się męczyć skoro gracze ładują cały czas kasę.

Co do Suv'ów - yyyy... nie podoba mi się to bo ta gra idzie już w całkiem innym kierunku - to już nie jest NFS World.Suvy - ok na pościgi zajeboza - jeździłem już jednym i nie są w cale takie złe.

Dziękuję.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

CHociaz mogli zostac przy prawdziwych suvach,i dodac hummera czy lincolna navigatora(z propsem dla u2) a nie zwydziwiane z jakiegos battlefielda

Opublikowano

A skąd info , że będzie traktor?? A motory?? Znaczy mi traktor pasuje , na kurniku gram w scrabble , to czasem się nudze, sobie bym traktorkiem pojeździł :P

22fu7of2onif.png
Opublikowano

No niestety, ale dla niektórych dobrze. Sam zastanawiam się, jak się nim jeździ. Ale jak na p[ościgi to pewno kosa :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Znając niektórych (mnie) bedzie rysowanie ku**sów minigunem na ulicy i innych wozach:D

Edit: A co do gry. Poczekajmy poniewaz nadzieja umiera ostatnia i EA zrobi dla nas mila niespodzianke.

Opublikowano

Co do nowych 2 suvików to może i pomysł nie był tragiczny , ale czemu z Battlefielda autka brać... Jakieś działka na dachu , no bez przesady kurwa ; x. Dorzucić jakiegoś Hummera bym jeszcze zrozumiał , ale niedługo to zaczną motory dodawać , bo przecież wszystko działa świetna i kasa płynie.. Miesza im się troszeczkę. Te umiejetności to kompletnie gre zmieniły dla wielu samochodów i teraz naprawdę się trzeba nawkurwiać żeby jakąś dobrą cześć znaleść , bo po drodze mamy kilkanaście innych bonusów zwanych umiejętnością powiedzmy "rzadką" ; p.

Opublikowano

Według mnie powinni zrobić nowy nfs online. Ten już jest przestarzały.

Czekamy na czołgi, pojazdy opancerzone (jedziemy nimi jak z tank mode) za 30k sb. :D

Opublikowano

Dobra tyle tego płaczu,ale fakt faktem NFS schodzi na psy i to już nie jest Need For Speed - już nie ma ducha tej gry,idą na kasę teraz i tyle.Jak nie chcecie to nie grajcie - nie podoba się to wyjazd i tyle.

ZAMYKAM.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...