Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadmierne warnowanie za SPAM. ~ Marselo

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Czasami ciekawią mnie warny postawiane przez Moderatorów. Obecnie, prawie w każdym temacie nie można napisać swojej opinii, więc po co piszemy te posty, skoro lepiej od razu zamykać tematy?

Przejdźmy do rzeczy.

Otrzymałem 5% ostrzeżenia za spam od Moderatora Marselo, za spam, który został napisany w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/643551-turisaspldedykpl/page__st__90__p__4692184#entry4692184

W moim temacie wyraziłem opinie dotyczącą serwera, bo w końcu od tego są te tematy, aby wyrazić swoje zdanie.

Tak samo było tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/636676-pytaniejak-sie-dorobic-na-elitemt2/page__p__4584540#entry4584540

Otrzymałem warna powodem: offtop + zabawa w moda.

Przecież ja tylko chciałem tylko pomóc użytkownikowi i pomogłem...

Uważam, że ten Moderator powinien troszkę ochłonąć i zastanowić się kilka razy zanim wystawi ostrzeżenie.

Czekam na wasze zdanie na ten temat, być może się mylę.

Opublikowano

Hm., według mnie posty nie wnoszą nic do tematu ,ale w końcu ostrzegłeś graczy ,iż itemy są z programu - nie są zdobywane przez własny trud.Ja bym Ci dał unwarna.Co do drugiej opcji...Zabawa w moderatora ,nie wiem ,dlaczego za to warnują :\

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Hmm , jakby Ci to napisać... Te warny w 100% są słuszne , bo to ja cie raportuje , nie raz widze jak piszesz jakieś posty typu prezka 10/10 serwer 9/10 , albo "zagram polecam" , przykładem jest to :

http://scr.hu/3cd/4ebni

I tutaj już masz 5% .Więc się nie dziw jak znowu warna ci Marselo walnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Moze najlepiej od razu zamykac wszystkie tematy, zeby czasem postow nie pisano? Unwarn sie nalezy. Co do tego drugieho to o zabawie w moda bylo juz walkowane 1000 razy i za kazdym razem jest to samo - wygrywa mod. Moze warto byloby troche przymknac oko na to wykroczenie. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Hmm , jakby Ci to napisać... Te warny w 100% są słuszne , bo to ja cie raportuje , nie raz widze jak piszesz jakieś posty typu prezka 10/10 serwer 9/10 , albo "zagram polecam" , przykładem jest to :

http://scr.hu/3cd/4ebni

I tutaj już masz 5% .Więc się nie dziw jak znowu warna ci Marselo walnie.

Daj mi chociaż 2 posty, gdzie napisałem prezka 9/10 etc -.-

W całej mojej zawartości, może raz tak napisałem i za to byłem karany, i tutaj się zgodzę.

Mówmy o tematach które są tutaj podane.

Opublikowano

Dla mnie bardzo ciezko odroznic zabawe w moda lub pomoc niesiona uzytkownikom

Np zwykly uzytkownik napisze do drugiego by odniosl sie do tego tematu i tam zajrzal za to jest warnowanie,czego byc nie powinno

To samo dostalem warna bo luzno w temacie(na temat) pisalem z drugim uzytkownikiem i pewnej sytluacji

Trzeba zmienic troche ten regulamin

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie wnoszę nic do tematu?

W pierwszym poście ostrzegam innych, aby nie grali ponieważ są itemy navi.

W drugim poście pomogłem użytkownikowi.

Jak w ogóle można tak o tym myśleć.

Jeżeli to co napisałem jest błędne, proszę o listę, co mogę napisać w temacie aby nie otrzymać warna.

Opublikowano

@UP to jest zwykłe powtarzanie wypowiedzi wyżej i wkurzanie adminów serwera. Zwykła prowokacja/spam .Masz dowód ? NIE! Więc nie masz co tutaj dyskutować.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wpadne do kazdego tematu i napisze odpowiedz co napisal uzytkownik wyzej ale po co skoro jest taka odpowiedz ? nadal uwazam ze to spam

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co Baksiu, ale do kurwy nędzy, MACIE PRZECIEŻ PW. Zdanie innych nie jest Ci potrzebne do ich zdjęcia, bo o tym decyduje GM/Admin, bądź Marselo.

Opublikowano

Posty w prezentacjach typu "10/10 wbijać do jino mój safasff" lub "0/10" to są normalne posty ? Ogólnie przydało by się wprowadzić w działach, że wypowiedź na temat serwerów mają zawierać potwierdzenie dlaczego to 10 na 10, a nie 1/10 . oraz jakieś rozwinięcie.Na pewno skończył by się płacz za niby "free warny"

9368_gold.png

Opublikowano

Posty w prezentacjach typu "10/10 wbijać do jino mój safasff" lub "0/10" to są normalne posty ? Ogólnie przydało by się wprowadzić w działach, że wypowiedź na temat serwerów mają zawierać potwierdzenie dlaczego to 10 na 10, a nie 1/10 . oraz jakieś rozwinięcie.Na pewno skończył by się płacz za niby "free warny"

Mhm, mówisz o moich postach? To się chyba nie zrozumieliśmy, zalecam przeczytać jeszcze raz mój temat i wypowiedzieć się jeszcze raz.

Opublikowano

Mhm, mówisz o moich postach? To się chyba nie zrozumieliśmy, zalecam przeczytać jeszcze raz mój temat i wypowiedzieć się jeszcze raz.

Nie mówię o twoich postach, więc po prostu nie będę nic czytał, Mówię ogólnie .

9368_gold.png

Opublikowano

@UP to jest zwykłe powtarzanie wypowiedzi wyżej i wkurzanie adminów serwera. Zwykła prowokacja/spam .Masz dowód ? NIE! Więc nie masz co tutaj dyskutować.

A jak mody w mt2 powtarzają wypowiedź? Nie raz widziałem jak pisali w wycena itemu.

Opublikowano

A jak mody w mt2 powtarzają wypowiedź? Nie raz widziałem jak pisali w wycena itemu.

Raportujesz to, piszesz np. mi na pw i sprawa załatwiona. Moderatorów regulamin obowiązuje tak samo jak userów.

9368_gold.png

Opublikowano

Jak Ja się wypowiadam w tematach to zawsze pisze wypowiedź na 2-4linijki minimum.

Dla mnie te 3, 4, 5 słów jest równoznaczne z warnem.

A może Marselo Cię nie lubi, więc się w cale nie dziwie że tak do tego podchodzi..

Ogólnie Twoje komentarze w tych dwóch tematach są bardzo mało wyjaśniające i na pozór ogólnikowe.

Nie lepiej było się rozpisać i przedstawić to tak, aby user lepiej to zrozumiał?

Warny od Marselo są bardzo cięte, moim zdaniem za takie 3-4posty (ogólnikowe) powinien być 1warn.

To moje zdanie.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Hmm, dlaczego nie porozmawiałeś z nim o tym na pw? Przecież nie masz % w pasku. Dlaczego dopiero o tym piszesz, gdyż 1 z warnów dostałeś przed dniem dziecka ?

9368_gold.png

Opublikowano

Jak Ja się wypowiadam w tematach to zawsze pisze wypowiedź na 2-4linijki minimum.

Dla mnie te 3, 4, 5 słów jest równoznaczne z warnem.

A może Marselo Cię nie lubi, więc się w cale nie dziwie że tak do tego podchodzi..

Ogólnie Twoje komentarze w tych dwóch tematach są bardzo mało wyjaśniające i na pozór ogólnikowe.

Nie lepiej było się rozpisać i przedstawić to tak, aby user lepiej to zrozumiał?

Warny od Marselo są bardzo cięte, moim zdaniem za takie 3-4posty (ogólnikowe) powinien być 1warn.

To moje zdanie.

Moderator powinien wszystkich traktować równo.

Hmm, dlaczego nie porozmawiałeś z nim o tym na pw? Przecież nie masz % w pasku. Dlaczego dopiero o tym piszesz, gdyż 1 z warnów dostałeś przed dniem dziecka ?

1 z Warnów poruszyłem teraz dla przykładu, aby nie było że to pierwsza taka akcja.

Opublikowano

Zavetti kpisz? Macie pw? Do czego to zmierza? Piszesz pw do moda który cie zwarnował - słuszny. Piszesz do GM'a - słuszny żeby się czasem nie narazić koledze modowi...

Opublikowano

@Up

skąd to wiesz? Masz wgląd w pw., lub do tego czy aby na pewno warn był dany nieprawidłowo?

Kiedyś się zdarzyło (mi osobiście) dać double warna, lub po prostu niesprawiedliwego i gdy tylko użytkownik napisał na pw. double został zdjęty, a to czy to aby na pewno spam- wyjaśnione...

Co do tematu:

Pierwszy post- Oczywiście, że spam.. Twój post nic nie wniósł do tematu, tylko kolejne bezsensowne oskarżenie autora i administratora (nikogo tu nie bronię, nie wnikam w to czy jednak ten ekwipunek tu jest czy go niema, ale takie sprawy zostawiaj dla siebie.)

Drugi- pierwsza część posta to jak najbardziej zabawa w moderatora... W takich wypadkach raportujesz posta i to wszystko, nie piszesz upomnienia bo to nie jest Twoje zadanie, lecz moderatora ;).

Druga część to nie offtopic, więc nie wiem z czym sprawa i tutaj jest zapewnie fail Marcela, lecz pierwsza część posta mówi za siebie.

Ale nie rozumiem, czemu się odwołujesz o warnów, skoro pkt. zostały zdjęte przez Seldka.

@ale to zawsze 1/100, czyli prawie nic ;) Jak coś to odpracujesz ;)

Opublikowano

@Up

skąd to wiesz? Masz wgląd w pw., lub do tego czy aby na pewno warn był dany nieprawidłowo?

Kiedyś się zdarzyło (mi osobiście) dać double warna, lub po prostu niesprawiedliwego i gdy tylko użytkownik napisał na pw. double został zdjęty, a to czy to aby na pewno spam- wyjaśnione...

Co do tematu:

Pierwszy post- Oczywiście, że spam.. Twój post nic nie wniósł do tematu, tylko kolejne bezsensowne oskarżenie autora i administratora (nikogo tu nie bronię, nie wnikam w to czy jednak ten ekwipunek tu jest czy go niema, ale takie sprawy zostawiaj dla siebie.)

Drugi- pierwsza część posta to jak najbardziej zabawa w moderatora... W takich wypadkach raportujesz posta i to wszystko, nie piszesz upomnienia bo to nie jest Twoje zadanie, lecz moderatora ;).

Druga część to nie offtopic, więc nie wiem z czym sprawa i tutaj jest zapewnie fail Marcela, lecz pierwsza część posta mówi za siebie.

Ale nie rozumiem, czemu się odwołujesz o warnów, skoro pkt. zostały zdjęte przez Seldka.

Ponieważ przed warnem od Marselo miałem -4pkt, teraz mam 1 ;)

Dzięki za swoją wypowiedź ;)

Opublikowano

Pierwszy warn słuszny i zostaje. Trzeba było swoją wypowiedź rozwinąć, dlaczego nie polecasz serwera. To tak samo jak ja napisał bym że jesteś głupi, a nie napisał dlaczego.

Drugi warn niesłuszny, lecz nie pisz takich rzeczy. Od tego służy raport, a nie pisanie takich postów.

Podsumowanie. Pierwszy Warn zostaje, drugi - unwarn.

A tak po za tym to nie jest dział do skarg. Zapraszam do wyjaśnia spraw na pw.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...