Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ilu ludzi wyciśnie ten VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie(do tych co się znają na tym)ile VPS o danych podanych na dole udźwignie ludzi?

Procesor: 6 Ghz

Pamięć Ram: 4GB

Dysk: 80 GB

Transfer: 1100 GB

IPv4: 1

Backup: 3

Łącze: 100Mbps

Panel: HyperVM

Instalacja: Automatyczna

Oczywiście z systemem Ubuntu

:)

Na serwerze będzie 17 pluginów.

Czekam na ODP,za pomoc oczywiście zasłużony Like

:)

Opublikowano

max15 z lagami bez dynmap. W miare jedzenia apetyt rosnie mam na mysli pluginy

ubuntu w chwili obecnej jest tez pamieciozerny podobnie jak win. W tej konfiguracji debian jest lepszy o wiele i mozesz skoczyc do max 25

Opublikowano

Ehh ludzie ludzie ludzie. Przydała by się trochę dokładniejsza wiadomość gdzie w Niemczech. Ale zakładając żę dość blisko granicy. To tak około 40-50. Napisz co to za hosting może znajdę coś taniego w łodzi dla cb.

Opublikowano

Z 25-30 lekko pójdzie, chociaż szkoda, że tak mało RAMu, bo procek jest zaj****ty,

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Deutsch max 30 dlaczego ? mam tam vps za 149zł i oni ci nie dawają gwarantowanego łącza 100 mbs oni ci z 100 mbs dadzą 5% z tego pisałem tam z administratorem i mi pisał 5% ze 100mbs więc 20 osób bez lagów będzie jak więcej to lagi

Opublikowano

Ja polecam ci GameServ.pl ja jestem zadowolony pomoc techniczna jest super pisze że odpiszą do 12h a odpisują w ciągu 12min :) Mają 3 miejsca w Polsce chyba w Łodzi, Warszawie i Krakowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...