Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowicjusz, daje lajki

RabaRabaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram 1 raz w zyciu w dekarona , gram na globalu i mam pare pytan nagradzam lajkami.

1. Expie na questach i mam 31 segita hunter czy jakos tak, czy to najszybszy sposob ? bo jak widze to kazdy gracz to same 100+

2. do kiedy wystarczy eq z questow(oczywiscie na biezaco z q), jak narazie jest wysmienicie ,no tak mi sie wydaje?

3. gdzie jest dom aukcyjny czy cos w tym stylu? gdzie moge je znalezc

4. co to jest Dk Square ?

prosze nie hejtowac za post o glupocie niedam nic za normalne odp lajki gram 1 raz

Opublikowano

1. Robienie questów jest raczej opłacalne. Staraj się chodzić na DF-y. Wszyscy mają 100+ bo na DFach się naprawdę bardzo łatwo expi nawet na wyższym lvlu.

2. Sprawdzaj w sklepie co jest lepsze i w tedy kupuj. Nie zużywaj Argatów na tak niskim poziomie żeby ulepszyć przedmiot - to nie opłacalne.

3. Dom aukcyjny znajduje się w Loa i Braiken Castle. niestety nie pamiętam nazwy NPC ale bodajże w jednym przypadku jest to Muras. Dobrze jest odwiedzać i sprawdzać czy ktoś nie sprzedaje czegoś ciekawego na nasz poziom.

4. DK Square jest to arena walk, na której grają gracze z serwera Helion i Siz razem. Nie otrzymuje się tam EXPa lecz Grade Points, z których potem mamy rangę(np. Elite Trainee). Z każdym poziomem rangi dostaniemy również 3 Stat Pointy i 1 Skill Point.

Opublikowano

dzieki, masz lajka.

ale dochodzi kolejne pytanie - na dfa trzeba miec party np. df na 21-45 az tego co widze to prawie nikogo na tym niema?

Opublikowano

Tak trzeba być przynajmniej w 3 chyba, ale mogę się mylić. Na tych pierwszych zazwyczaj nie ma ludzi bo szybko się wychodzi z tych lvli ale na następnym już powinni być ludzie.

Opublikowano

a ja mam pytanie. ten dom aukcyjny na czym polega? bo wszedłbym i teraz zobaczył, ale nie działa Hellion. za pomoc nagradzam lajkiem.

idziesz do loa lub braiken jest napis na mapce agency tam idziesz i masz tam zebrane wszystkie rzeczy ze wszystich kanalow danego serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...