Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hostind 1and1.pl - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chcę sobie zamówić hosting z 1and1.pl, a dokładniej

https://www.1and1.pl/Hosting?__lf=Cancel&linkOrigin=&linkId=ct.nav.hosting.classic

Hosting STANDARD

Tu mam parę pytań do Was.

1. Opłaca się kupić na rok hosting STANDARD 50 GB transfer bez limitu z domeną .pl za 108zł?

2. Macie hosting na 1and1? Polecacie mi go?

3. O co chodzi z platformą? Mam do wyboru WINDOWS i LINUX. Który wybrać pod hosting & stronę WWW?

4. Nie ma żadnych awarii w 1and1? Bezpieczne w 100%?

5. Mogą mi zablokować konto jak będę uploadował tam swoje pliki (min. clienty metin2, pliki serwerowe etc)

Proszę o odpowiedzi :)

Pozdrawiam, Sprite.

Opublikowano

1.myślę, że tak.

2.ososbiście nie mam konta na 1and1 ale dużo słyszałem o tym hostingu,podobno jest b.dobry.

3.to zależy z jakiego systemu ma korzystac twoj hosting.(wybierz windows)

4.grono specjalistów dba o bezpieczństwo twojej strony,ponadto regularnie wykonują backup.

5.zapoznaj sie z regulaminem firmy, tam powinno byc wszystko zapisane.

jak pomogłem daj like...

pih_syg_kopia.png
Opublikowano

Nie polecam, częste pady. Strona była często przeciążona, niby po napisaniu do supportu zawsze "naprawiamy".

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Polecam klatka.pl

Ja tam hostuje od 3 lat i jest ok.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

webd.pl proserwer.pl

webd ma złą opinie w internecie a nawet na ich profilu na fb ;)

proserwer ma w chuj mało miejsca a w dodatku jest taki drogi jak ten 50gb ;)

Polecam klatka.pl

Ja tam hostuje od 3 lat i jest ok.

wolałbym coś sławniejszego i zaufanego :P

Jaki system instalować na hosting? WINDOWS czy LINUX ?

na hostingu ma być strona a na niej dl do plików z h0stingu :)

czekam na odp !

Opublikowano

Linux. Klatka jest zaufana...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Linux. Klatka jest zaufana...

i droższa ;)

na 1and1 hosting 50gb bez limitu kosztuje 108zł z domeną .pl :P

ok w takim razie wybieram linux i zamawiam.

dzięki

Opublikowano

1and1, tylko potem nie puacz, że hosting Ci padł i nie działa Ci wszystko. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

1and1, tylko potem nie puacz, że hosting Ci padł i nie działa Ci wszystko. Tyle z mojej strony.

dobra kupiłem.

a jak może paść? ;o

jak już padnie to zaraz naprawią ;)

Opublikowano

webhostingtalk to jest forum tylko o hostingach znajdziesz tam też topkę 100 polskich hostingów

Ja polecam ci Hekko.pl mam 2 konta i 3 domeny mam już 1rok i był jeden pad około 1 w nocy :P

Dobry kontakt po przez email :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

On już kupił, temat powinien zostać zamknięty.

Opublikowano

On już kupił, temat powinien zostać zamknięty.

Ty już udzieliłeś pomocy, powinieneś już nie udzielać odpowiedzi.

W gwoli ścisłości autorze, na przyszłość polecam lh.pl. Prawie, że bezawaryjne, szybki support, kontakt telefoniczny, e-mail, live chat. Autorski panel. Korzystam z tej firmy od zawsze i nie dam na nią powiedzieć złego słowa.

Opublikowano

Skoro kupiony, temat zamknę. Jongju, wystarczy raportować, a nie pisać tego typu posty...są zbędne, od czegoś jest w końcu przycisk Zgłoś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...