Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MobberHack + pliki KamerMod (ze starszej wersji ) DZIAŁA !

Bialy958

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Archiwum zawiera , MobberHack + wycięte pliki ze starszej wersji KamerModa (Gdyż MobberHack nie działa z najnowszym KM) ENJOY !

Link do pobrania

http://www26.zippyshare.com/v/73757045/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/file/99d27e06dc22ad5182f56424a2c151dce1a2fbf5351d9ce81a4c1535cd4a82ab/analysis/1339529961/

Instrukcja

1.Pobieramy

2.Wypakowujemy do folderu z metinem

3.Włączamy Metka przez Metin2Mod_PL

4.Uruchamiamy Dll-Injector

5.Klikamy broswe i wybieramy MobberHack_Ultimate.dll

6.Klikamy inject

7.Gramy i expimy

c1169eb57aa67590.jpg
Opublikowano

Nie działa ... Uruchamiam Perx'a,potem włączam metina 2 JAKO ADMINISTRATOR dll się wstrzykuje i nic...

kombinowałem bez administratora ale to jeden szajs :P

Opublikowano

jakiego Perx'a ? Użyj tego injectora co jest w paczce (on jest do 64 bit) . Włączasz najpierw kamera później wstrzykujesz. Wstrzykiwać możesz albo proces albo window z tym ze jak window wybierasz to musisz szybko zmienić okno na metka zanim pasek dojdzie. A wiem ze na pewno działa bo kuzyn miał problemy z najnowszym metkiem i kamerem a jak mu to dałem to działa mu.

c1169eb57aa67590.jpg
Opublikowano

jakiego Perx'a ? Użyj tego injectora co jest w paczce (on jest do 64 bit) . Włączasz najpierw kamera później wstrzykujesz. Wstrzykiwać możesz albo proces albo window z tym ze jak window wybierasz to musisz szybko zmienić okno na metka zanim pasek dojdzie. A wiem ze na pewno działa bo kuzyn miał problemy z najnowszym metkiem i kamerem a jak mu to dałem to działa mu.

Oj sorry :D działa ! :) dzięki

DLL injector by Slait :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...