Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental WIT OR SILA - TYLKO DOSWIADCZENI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myslalem, ze jestem doswiadczonym graczem metina, ale pozostali gracze rozwiewaja moje przemyslenia, chodzi o to, ze jedni kuhwa mowia ze dla mentala najlepsza jest sila, drudzy natomiast ze witalnosc. Osobiscie naleze do tej drugiej grupy i bylem zawsze pewny co do tego, bo wit powieksza dmg ze skilli, silnego ciala itp. Natomiast sila zwieksza dmg ze skilli u bodego jak i dmg z aury, ale rowniez ze zwyklych hitow, ale ja chce sciagac max na seryjke

;) i zawsze dobrze mi szlo gdy dawalem ciagle w wit, nigdy nie probowalem walic w sile na mentalu... Zrobilem sobie fajna partyzane (na privku) 20% zaklecie 12 wit 10 kryt 10 lud 5 spowolnienie ( <--shit) i ludzie mnie wysmiewaja, ze mowie, iz dla mentala najlepsza jest witalnosc, wkurwilem sie i to strasznie, postanowilem napisac ten temat, abyscie potwierdzili lub zaprzeczyli mojej tezie. Dziekuje

PS: Prosze mnie kurwa nie wkurwiac bo jebani Ruscy juz mnie dostatecznie wkurwili, a polska reprezentacja traci wiecej pilek niz zyskuje.

Opublikowano

Zawsze gdy grałem na PLu czy też Privie na początek u Mentala maxowałem Wit'a, ponieważ mu się przyda więcej HP niż ataku.

Opublikowano

Zależy jak chcesz prowadzić postać.

HP bardziej pod expa, ale długo bijesz, więc eq z krytem.

Jak maksujesz siłę, to ładujesz w eq bony na dodawanie hp z obrażeń.

Choć ja na starcie zawsze ładuję hp :)

Opublikowano

Siła ! Jak masz dużo to z bojem na 35 szybko uwala metki, dropisz ku sprzedajesz i robisz silne oraz itemy z HP kupujesz.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ludzie... czytajcie to co pisalem, ja nie chce expic tylko chce robic pvp i sie nie pytam jak szybko ubije metki na 35 lvl... Pytam sie czy witalnosc dodaje mentalowi do skilli, bylem pewny ze dodaje i ze maksuje sie na mentalowi staty : wit>sila>zrecznosc>int. Bodemu wiem, ze wiecej ze skilli bije, gdy dodaje w sile, ale w sile zwiekszaja mi sie tylko hity na mentalu, a chce bic sporo ze skilli. I sie was pytam czy dobrze mysle, narazie odpowiedzi sa przerozne...

Siła dla mentala, witalność dla bodego. Proste.

A co do ciebie, to gorszej glupoty nie slyszalem ; D

Opublikowano

Jesteście nienormalni ? Po to mental ma tyle defa, zeby nie musieć od razu iść w wit, to u mentala zawsze można nadrobić, im więcej siły tym szybciej wybijesz spota, a u bodego trzeba dużo pżtka, żeby utrzymał spot, poza tym po co mentalowi co kulka dodatkowy pkt defa? bo tyle dodaje niezależnie od klasy 1 pkt witalności

Opublikowano

Jesteście nienormalni ? Po to mental ma tyle defa, zeby nie musieć od razu iść w wit, to u mentala zawsze można nadrobić, im więcej siły tym szybciej wybijesz spota, a u bodego trzeba dużo pżtka, żeby utrzymał spot, poza tym po co mentalowi co kulka dodatkowy pkt defa? bo tyle dodaje niezależnie od klasy 1 pkt witalności

Z silnym ciałem + dodaanie cąły czas w siłe to robiąc tak będziesz koxem do momęntu w którym przejdziesz z dzikusów na innego spota na twoim levelu wtedy padniesz szybko.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Ja polecam też witalność. W moim przypadku na mentalu stosuję takie rozwiązanie w statach 2 wit 1 sił ;)

Opublikowano

zadales pytanie czy witalnosc wplywa na obrazenia skilli to ci odpowiedzialem , co jeszcze chcesz wiedziec ?

Myslisz, ze nie wpadlbym na takie cos ? Zeby zalozyc dwa itemy jeden z sila drugi z witem?... Nie odczulem roznicy, gdy przeciagnalem myszke na skille rowniez...

Nowicjusz
Opublikowano

Witalność nie dodaje obrażeń do żadnych skilli u żadnej klasy

Witalność wpływa na ilość obrony jaką dodaje silne ciało

Ładuj siłę po to masz silne by tankować jak dojebiesz full wita to będziesz tankował jeszcze więcej ale zanim to wybijesz to się zesrasz z radości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...