Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurviLand-Wojny frakcji

Matiseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip: 188.165.226.40:25061

Sloty : 28 ( wciąż rosną )

Typ: Survival + plus frakcje

Kilka słów od siebie : Witam mam do zaoferowania serwer, super serwer. W którym poznacie mnóstwo wspaniałych ludzi.Miłych,przyjemnych,i pomocnych.Nie znajdziecie takiego czegoś jak złośliwość. U nas każdy jest po prostu miły ;).

O adminach : Admini są super ;] wyrozumiali, pomagają jak się da. Umieją się porozumiewać z graczami. Nie zignorują Cię, ''jesteś ważny jak każdy grasz'' to są słowa powtarzane przez adminów

PvP : PvP jest na serwerze dosyć odprężającym sposobem zabawy. Nowi gracze nie zostają zabici ( jeżeli zabiją napisz do kogoś, pomoże Ci na 100%) Trudno się walczy ale frajda jest z tego super ;]

Ocena : 9/10 Co prawda ma jakieś wady. Ale ogólnie nie sądzę żeby taki serwer zasługiwał na tak mało graczy ;]

Pozdrawiam i zapraszam do gry!!!

Opublikowano

serwer do bani!! najgorszy serwer jaki widzialem! po 1. jest tu zasad tak duzo ze nie przypomina to survivalu po 2. zdobylem kordy pewnej gildii (lecz mialem pecha bo to byla gildia z kolegami admina) no i admin zaczal mnie wyzywac ja probowalem do niego grzecznie lecz sie nie dalo no a teraz mam od niego bana serwera nie polecam H@ mysli ze jest jakim bogiem pisze ze dzieci trzeba tepic a sam on jest pewnie dzieckiem (wnioskuje po jego zachowaniu) mam pare ss ;P i przy okazji admin stworzyl ,,glosowanie'' ze kto chce dac mi bana ehh wspolczuje temu adminowi http://imageshack.us...0613194446.png/ i glosowanie http://imageshack.us...0613194430.png/ i powtorze... NIE GRAJCIE NA TYM SERWIE BO STRACICIE TU TYLKO SWOJ CENNY CZAS!!! i przy okazji napisalem adminowi zeby cos zrobil bo pewien kiblonur napisal do mnie noob (no gdyby ktos do kibla napisal by noob to by mial przesrane na tym serwie ) a admin powiedzial ze dobrze mi tak (a kiblonur to kolega admina heh)

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Witam,

Serwer bardzo fajny ale niestety Administracja to porażka nie polecam serwera

wszystko czego by zapragnąć claimy w netherze itp

lecz istnieje taka pewna gildia mianowicie: Invisible do której należy min: MasterPL,Nunak,Kiblonur,

Są to pupilki administracji które mają zmniejszone kary oraz Administracja przeszkadza kazdemu lepszemu od nich grać np: banuje jak to było w przypadku gracza: Matteos

co do kar ja osobiście dostałem za obrazę kare 12h bana a Nunak dostał mute na 30min

Screen Regulaminu na spawnie

http://img513.imageshack.us/img513/7735/beztytuuski.png

co do tej tablicy na spawnie to kiedyś jak właśnie pisałem że ja dostałem aż 12h bana a nunak tylko 30 min mute to Taureus stwierdził że ta tablica jest nie ważna a jak spytaliśmy knurczaka później to cytuje "Jak to nie ważna?"

Lub jak MasterPL spamował z 20 razy zwrotem "Hard Boos" to Knurczak na początku nic nie robił a potem po jakiś 5 min dał Masterowi Bana na 5 min chociaż na tablicy z karami pisało że za spam będzie 30 min bana

Mam również powody przypuszczać że Kiblonur to Właściciel serwera KnurczakPL a Nunak to Taureus czemu?

Kiedy moja gildia kłóciła się z Invisible Kiblonur napisał bardzo ciekawą wiadomość na czacie a dokładnie napisał "Administracja nie pozwala Pyskować do siebie a przynajmniej JA nie pozwalam" lub też jak robił Knurczak regulamin na spawnie napisałem mu żeby dla vipow dodał komendę /tpahere to taureus stwierdził że nie nie dodadzą a jak napisałem nunakowi prywatną wiadomość o treści "/tpahere i tak działa" to taureus odpisał mi "no i niech zostanie jak chcesz to wyłączę"

Dodatkowo było też tak że jak wynikła ta sprawa z moim banem na 12h i z tym regulaminem to taureus Wyzywał całą moja gildię od ci* szmat i hu**w

Osobiście byłem Przywódcą gildi Darkness najlepszej gildi na serwerze a i tak zaraz master napisze "Wy najlepsi hahah" to sobie przypomnij jak na 10 hitow padaliście od mojego toporka lub jak napisaliście do Matteosa "Idziemy na Darkness ale uważaj są zajebiście silni"

Mam nadzieję że zrozumiecie że nie warto marnować czasu na tym serwerze B)

Pozdrawiam

Edgarsz

PS: Taureus nie musiałeś mnie banować i tak tam nie wróce :rolleyes:

Opublikowano

Matteos wiadomo dla ciebie serwer glupi bo bana masz za obraze masz problemy jakies ?

Edgar z ciebie taki znawca jak z koziej dupy traba Taureus nie zna na pamiec okolo 30 pluginow ja tez nie znam pomysl kazdy jest czlowiekiem i sie myli

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać admin za Vip'a robi lody...

A przy tym banie mogłeś się zastanowić (Obraza i spawn) Zapomniałeś o dodaniu 'Szczerość' ;)

c9d4391f80fafb98.png

Opublikowano

Knurczak jak byś chciał wiedzieć też byłem adminem na 2 serwerach minecraft a to co napisałem to szczera prawda dodatkowo jak może wiesz to nie znajomość

pluginów nie zezwala na wyzywanie graczy ani na faworyzowanie innych gildi adminem może i był byś dobrym jeżeli nikomu byś nie pomagał bo na tym właśnie polega rola admina żeby pilnować by każdy miał dobry początek na serwerze i przyjemnie mu się grało a faworyzując inną gildie nie umilasz innym gry jeżeli zmienisz swoje postępowanie to zmienię swoją ocenę.

Pozdrawiam

Edgarsz

Opublikowano

faworyzowanie ciekawe kogo ? kazdego tak samo traktuje a te lody ... to szkoda mi slow na takie dzieci graja na wspomagaczach i placza jak ban idzie ... Edgarsz ciekawe kogo ? tez masz bana i placzesz ? myslisz ze serwer zniszczysz ? kmt ? ludzie niech sami wejda i zobacza bo kazdy umie pisac ale nie wiedza czy to prawda czy nie i jeszcze na gorze mute 30 min ? 12 h taureus od mutowal bo nie wiedzial a ja dalej dalem mute pomysl ? pupilki ? niestety jak bys pisal prawde bym ciebie bardziej szanowal ten zaczynasz wyzywac to masz wieksza kare a rozumiem sie zdenerwowac i odpowiedziec .Klonowales itemy wiem o tym za to bys mial kolejnego bana dziwne ze kazdy z twojej gildi mial taki sam miecz ... powodzenia edgarsz ale serwa nie zniszczysz

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać admin za Vip'a robi lody...

A przy tym banie mogłeś się zastanowić (Obraza i spawn) Zapomniałeś o dodaniu 'Szczerość' ;)

ta masz rację :D

Opublikowano

Klonowałem itemy? heh ty masz pojęcie co piszesz? ja nie jestem byle jakim noobkiem który grać nie umie -.-.

Zniszczyć serwa? serwer Powoli będzie podupadał z powodu twojego zachowania a ty nie potrafisz się z tym pogodzić dlatego banujesz.

co dalej do twojej wypowiedzi każdy miał taki sam miecz? super naprawę pokaż mi jakiegoś screena bo tylko ja i olo mieliśmy takie

człowieku od kąt Invisible zaatakowali nas to od masz do nas jakieś wonty cały czas dziwne że nawet na skype od tamtego czasu boisz się rozmawiać

zresztą widać że jesteś tylko dzieckiem np po tej twojej reklamie na craftsite :D a i jak możesz zacznij się stosować do własnego regulaminu i pisz polskie znaki xD

a jak może zauważyłeś od czasu do czasu są straszne laggi na serwerze nie przejmuj się resety nie pomogą :P

mam bana tak a jaki przemyślany jest ten powód "nie wracaj więcej" mieczy tych tak mieliśmy z 4 ale przepraszam cię bardzo wypadały z ludzi oraz nam się tak zaklinały pamiętasz ? sam spawnowałeś nam po 25 smoków w TheEndzie

@up DyniuMC zakładając multikonto nie stajesz się mądrzejszy i napewno tylko się poniżasz :D

@edit kogo faworyzujesz ? jeszcze się pytasz :D ? oczywiście że invisible -_-

@edit2 na tym screenie z tablicą po prawej jest że za obrazę administracji jest 2 h mute a Knurczak za to banował permamentnie :D

Opublikowano

Knurczak wlasnie nie na niektorych serwach mialem bana i sa fajne! A jezeli sluchasz debila RGMpl to twoj wybor -.- i w dodatku ja napisalem swoj komentarz masz jakis problem? To sie pierdol! Twoj serwer jest najgorszy ty przecież liżesz dupe invisible! Musiales szybko im naprawic wszystko bo Nakafirus im to zniszczyl a potem zamiast zapytac sie czy komus nakafirus tez cos popsul to ty ,,komu nakafirus pomagal? odpowiadac to moze nie dostaniecie bana'' -.- za co bana? ehh.. Knurczak do cb mam 1 prosbe WEZ SIE LEPIEJ DO NAUKI A NIE CALY CZAS PRZED TYM KOMPEM!! A tak przy okazji debilko to ja nie wyzywalem ty zacząłeś mnie wyzywac wtedy chcialem byc mily ale ty caly czas te swoje ,,Teraz masz przesrane bo zdradziles invisible... Dziewczyny na tym serwie maja wieksze jaja niz ty'' no wiec w koncu odpowiedzialem no coz taki debil z cb to nei moja wina -.- (a to tego drugiego co ty powiedziales knurczak ,,Dziewczyny na tym serwie maja wieksze jaja niz ty'' to ja toba nie jestem i nie musze sie uzalac przy jakies bajeczce heheh)

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...