Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykop.pl

adriann72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o filmikach wykop.pl na youtube ?

Wpiszcie sobie wykop.pl i obejrzyjcie parę ich żenujących filmików.Napiszcie co o tym sądzicie

ab1aut.jpg

Opublikowano

Wiesz mnie też irytują te filmiki i sam kiedyś założyłem podobny temat ;).

Dla mnie ci ludzie są dziwni (mają dziwny światopogląd) ale nikt im tego nie może zabronic,,,

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No tak ale mi chodzi o takie z np. z papieża czy Magika to mnie to trochę wkurza i kręcą jakieś porąbane dissy na Magika.

ab1aut.jpg

Opublikowano

No tak ale mi chodzi o takie z np. z papieża czy Magika to mnie to trochę wkurza i kręcą jakieś porąbane dissy na Magika.

JP2GMD!!!!!!!!1111111ONEONEONE

Co do samych filmów, to myślę, że działają wedle zasady "nieważne co o tobie mówią, ważne żeby mówili". Nie wiem czemu się bulwersujecie jak hejtują waszego cyrkowca, który miał aspiracje na skoczka narciarskiego, ale nikt nie dał mu nart, ani nie nauczył lądowania.

Opublikowano

Haha, ale wy głupi jesteście :D.

Te filmy robią jacyś (nie)normalni użytkownicy youtuba, a to, że dają logo wykopu na początku filmu albo coś to robią to specjalnie. Tak samo jak np. jakiś filmik obrażający papieża, a tam opis "Kwejk.pl pozdrawia". Poczytajcie sobie o tym, oni w ten sposób chcą zniszczyć wykop, to już trwa od jakichś 2 lat xD.

pozdro

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...