Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 20 % Więcej HP za Free !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;D

Pokaże wam jak zrobić 20 % więcej HP za pomocą FORMACJI ĆMY !

Będą nam potrzebne :

1. Golec lub vega z jakimś desingiem ;p,

2. Formacja ĆMY

Więc do rzeczy:

1. Lecimy na bazę,

2. Włączamy formacje ĆMY i klepiemy się do full,

3. Gdy już będziemy wyklepani na full to zmienamy na obojętnie jaki desing

4. Powinno nam zmienić na 1 formacje , ale będzie pokazane, że założoną mamy ĆME

5. W formacjach dronów zmieniamy na formacje bez bonusu lub każdą inną , która nie odejmuje HP

6. Cieszymy się dodatkowym HP

7. Dajemy mi "Lubię to"

•  
    [TuT By WojakPL(Kupas512)

WojakPL

Opublikowano

Nie sprawdzałem, ale za fatygę ofc plusik :) Co się dzieje po zrobieniu czegoś takiego i po ponownemu włączeniu ćmy ? Mamy po prostu tyle samo HP czy jakieś dodatkowe ??

Opublikowano

Działa do pkt 6 :) dzieki! Tylko to jest HP z GG i często przy skoku przez port sie kasuje :/

@Edit

na końcu można włączyć formacje rombu i także mamy dodatkowe hp (nie mowie ze tyle co na ćmie ale u mnie to 80k hp więcej).

@Up

Nie, nie dostajesz dodatkowego hp na ćmie, jest przywracana do normy.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Akurat na tym bugi czy co to jest ;D

Przy przeskoku się HP nie kasuje ;D , tylko jak znów włączymy ĆME i potem inną formacje to już nie będziemy miali tego HP;/

WojakPL

Opublikowano

Kasuje sie, przynajmniej ostatnio tak mialem. wiele razy po wyklikaniu GG chcąc leciec na wylot po 1 skoku mialem normalnie.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale to przecież od 2 miesiecy tak jest -.-

Mi sie podoba to ze jak na ćmie sie bije ,przełącze konfig i wruce szybko do 1 to mam dodatkową osłona

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

można też odzyskać 30% hp na formacji rombu. wystarczy użyć skoku statkiem [tego obok logout], np z gola na rombie na vege i w drugą stronę a na golu pojawi się pełne hp [musisz się doklepać]. nie znika po przeskoku przez tp chyba że skoczy się z nie pełnym hp. znika jeśli zmieni się formacje na inną i znowu na romb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...