Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra rankingowa 3v3

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno dobiłem 30 lvl i chciałem zobaczyć jak wyglądają rankedy. No i wchodzę 5v5 i jest opcja 5v5 ranked, a jak wchodzę w 3v3 to nie mam opcji ranked. Jest tylko 1 opcja - zwykła rozgrywka (chyba tak się to nazywa) a drugiej opcji juz nie mam. Pomoże ktoś ? Jak cos to mam Viste

Opublikowano

Czegoś ja nie rozumiem albo wy. Moi koledzy jak klikaja GRAJ -->PvP --> Klasyczny --> 3v3 --> i teraz mam do wyboru ZWYKŁA <--- i nic więcej mam 1 opcje a mój kolega ma 29 lvl a inny 19 i oni maja tam 2 opcje. Dodam to ze w trybie 5v5 mam 3 opcje.

Opublikowano

Czegoś ja nie rozumiem albo wy. Moi koledzy jak klikaja GRAJ -->PvP --> Klasyczny --> 3v3 --> i teraz mam do wyboru ZWYKŁA <--- i nic więcej mam 1 opcje a mój kolega ma 29 lvl a inny 19 i oni maja tam 2 opcje. Dodam to ze w trybie 5v5 mam 3 opcje.

Ty nie rozumiesz, zrób sobie ranked team to będziesz miał dwie opcje.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

http://screenshooter.net/8003342/gwjnwkm

To dziwne ... Na 2 koncie (-30lvl) mam 1 opcje tzn. można grać tylko premade. Może po prostu on Ci coś 'wkręca' albo cuś. Najlepiej niech Ci dadzą skrina.

he?

Opublikowano

wspódzielenie ekranu na skype mi wystarczy :D

Ty nie rozumiesz, zrób sobie ranked team to będziesz miał dwie opcje.

A kumpel z klasy ma 19 lvl i ma 2 opcje ?

Opublikowano

Przed 30 opcji nie da się wybrać, po 30 znika, aż do momentu dołączenia do rankingowej drużyny.

Pamiętaj, że potrzebujecie 3 osób do teamu, by rozegrać grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...