Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Party program has ben detected!

q120m0c0d3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temaciew i jeszcze dodam że nie używam żadnych hacków i że nie używam programów wspomagających np:gamebooster.

PROSZĘ O POMOC!

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Mi pomógł reinstall a jak wyskoczyło mi to drugi raz włączyłem warrocka 2 dni pozniej i dzialal :)

Opublikowano

Powyłączaj wszystkie zbędne programy jakie tylko możesz. Mi czasami gadu gadu wykrywa i mam Detected. Za to w innych przypadkach Skype. Wyłącz co się da, zrób reinstalla, uruchom warrocka jako admin (jeżeli masz win 7/ viste).

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

If

Win7

So:

Start--wyszukaj msconfig

Wyłącz wszystkie procesy

Uruchom od nowa komputer

Powinno pomóc.

Przecież to mu raczej nie pomoże. Msconfig wyłącza tylko te programy, które uruchomiają się podczas startu systemu.

Powyłączaj wszystkie zbędne programy jakie tylko możesz. Mi czasami gadu gadu wykrywa i mam Detected. Za to w innych przypadkach Skype. Wyłącz co się da, zrób reinstalla, uruchom warrocka jako admin (jeżeli masz win 7/ viste).

dodam że nie używam żadnych hacków i że nie używam programów wspomagających np:gamebooster.

Czytaj ze zrozumieniem.

@Topic

Musisz zrobić reinstall WR, ponieważ jak mówisz że masz powyłączane programy typu GG, ventrillo itp. a wywala Ci ten błąd to pomoże tylko reinstall. Ponadto zobacz czy w kwarantannie antyvira nie blokuje Ci zadnych plików albo czy antyvir nie blokuje Ci WR.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...